Subscriptions Agents

MarketKonekt

Отсега нататък чрез MarketKonekt
търгувате и в СърбияС MarketKonekt получавате нови възможности за онлайн търговия на вътрешния пазар и на регионално ниво. След успешния старт на сайта в Македония и България, сега той вече функционира и в Сърбия. Преговорите за разширяване на сайта с присъединяването на Албания са в заключителна фаза, а в близко бъдеще се очаква да се присъединят и други балкански страни.

Това прави MarketKonekt един уникален уеб сайт, който ви позволява да търгувате с бизнеса и потребителите както на местно, така и на регионално ниво.

Погледнете нашата видео презентация  ТУК и научете повече за услугите, които ви предлагаме.

Чрез MarketKonekt публикувате Вашите продукти и услуги бързо и лесно, а те веднага стават достъпни до всеки потенциален купувач от трите балкански страни – независимо дали е фирма или краен потребител. За да ползвате услугите на сайта, не се нуждаете от специални познания в областта на информационните технологии. Можете да развивате онлайн търговия, независимо от дейността и размера на Вашата фирма.

Спестете време и пари! Публикувайте Вашата оферта онлайн и привлечете нови купувачи.

MarketKonekt подробно ви информира за продуктите, които са ви необходими. Разгледайте офертите в Македония, България или Сърбия. Сравнете характеристиките и цените, и изберете продукта, който изцяло отговаря на вашите нужди. Можете директно да се свържете с продавача и да поискате оферти за продукта, който търсите.

За допълнителна информация или съдействие при използване на сайта, моля свържете се с нас на: +359 2 805 1549 ; +359 889 505 475 или на: [email protected].

С уважение,
Екипът на MarketKonekt България

П.С. Посетете ни на www.marketkonekt.com или вижте нашата видео презентация ТУК .

Съгласно ЗЕТ Ви уведомяваме, че търговското съобщение е възможно да е непоискано.
Получавате тази информация, защото имейлът Ви фигурира в нашия нюзлетър бюлетин, придобит от Вас, от Ваш партньор или от публичното пространство. Извинете ни за безпокойството, в случай, че сме Ви причинили неудобство!