VARNA MOBIL

Reviews

Write review about VARNA MOBIL (4)

Ask your current clients to write a review about you if you want to acquire new clients for VARNA MOBIL! According the last Global online research done by Nielsen of over 25 000 users in more than 50 countries, 70 percent of the users trust recommendations published in internet and make their decision about buying products and services based on this.

Стефан Стефанов 18 Aug 2015 11:10

За софиянец, който се е оказал в спешна нужда от сервиз в чужд град съм повече от доволен.Отстраниха повредата по ходовата част на аудито доста експедитивно. Направиха и допълнителна диагностика да не бера излишни ядове.Цените на услугите определено са приемливи.

Филип Петров 30 Jul 2013 10:30

Право на отговор

Ивайло Милков 29 Jul 2013 17:25

Аз изобщо не съм доволен!Три пъти им карах колата ми, за да и оправят климатика и на третия път ми казаха да ходя да си тарся някакви тръбички в моргите и да се оправям, защото те не можели нищо да направят. Съответно аз си бях платил пълненето с фреон и за работа, втория път пак си платих за работа и части, за да ми кажат на третото ходене, да се оправям! Междувременно им казах да ми раздвижат и една от предните спирачки, защтото затяга и загрява - за което пак си платих и естествено пак ми затягаше след това! Освен това взимат скъпо, но това нямаше да има значение, ако работеха качествено!! Мен ако питате по-добре не ходете в този сервиз - срам за BOSCH!!!

Manuela Petkova 02 Mar 2012 09:57

МНОГО СА ДОБРИ!!!Разбират си от работата , останах много доволна от посещението си в сервиза : обслужване,кафе и ти връщат колата измита след ремонта

Write review
Please select "I'm not a robot" check.