Golden Pages - company site in Bulgaria

Number one directory for professional services and goods in the country
The only trusted Google partner in Bulgaria for the Google Maps service

QUEEN BURGER -Bulgaria

Reviews

Write review about QUEEN BURGER -Bulgaria (4)

Ask your current clients to write a review about you if you want to acquire new clients for QUEEN BURGER -Bulgaria! According the last Global online research done by Nielsen of over 25 000 users in more than 50 countries, 70 percent of the users trust recommendations published in internet and make their decision about buying products and services based on this.

Теодор Рангелов 28 Dec 2013 01:30

Няма да сбъркате като изберете този кетеринг, защото кухнята им е отлична. Правят всякакви салати, плата от най-вкусните хапки, които може някога да сте опитвали, студени/топли предястия, основни, също така суши и не на последно място отлични десерти. И може да бъдете сигурни, че всичко това ще ви бъде поднесено с екип от професионални млади сервитьори.

Поръчайте ги

От доста време работя с фирма 'Куин бъргър'.Продавам техните сандвичи и храни повече от 10 години,защото качеството не се е променило.Не бях се възползвала от услугата им кетъринг.Препоръчвам ви я.Всичко е добре организирано,красиво и вкусно.Аз посрещах гости от чужбина и се чуствах на ниво,благодарение на 'Куин бъргър'.Може би е време да подкрепяме и поощряваме български фирми на европейско ниво и качество.

Работя в голяма фирма, където често се организират почерпи и поводи. От HR-ката ни знам, че се обръщаме към Вашата фирма, за това искам да Ви похваля. Предлагате много вкусни и оригинални неща. Пожелавам Ви успех за напред!

Write review
Please select "I'm not a robot" check.