DR. DIMITAR DJELEBOV

Laser treatment of eye diseases.

Reviews

Write review about DR. DIMITAR DJELEBOV (8)

Ask your current clients to write a review about you if you want to acquire new clients for DR. DIMITAR DJELEBOV! According the last Global online research done by Nielsen of over 25 000 users in more than 50 countries, 70 percent of the users trust recommendations published in internet and make their decision about buying products and services based on this.

Меги 08 Feb 2016 00:48

.

Д-р Джелебов има златни ръце и баба ми се възстановява много бързо от операцията. Бъдете здрав,докторе, и все така да помагате на хората.

Вера Статкова 05 Aug 2015 17:58

Д-р Джелебов оперира миналата година баща ми от катаракта на лявото око с поставяне на леща. Изключително добър специалист и прецизен хирург, наистина има златни ръце. Баща ми се възстанови много бързо, дори вече може да чете без очила. Благодаря Ви, д-р Джелебов!

Елена Кръстева 21 Jun 2015 01:33

Той е докторът,той е ненадминатият специалист,той е олицетворение на добротата в най висшата и форма,той е знаещ ,можещ ,той не е сребролюбец,той е ЧОВЕКЪТ с главно Ч......той е доцент Джелебов! Бъдете здрав,докторе,защото такива хора като Вас....почти са на изчезване!

Иванка Чуховска 28 Aug 2013 11:01

Имате златни ръце,бъдете здрави!

На 13.05.2013г. съпругът ми Златко Чуховски на 61 години се раздели с късогледство -минус 8 диоптъра на дясното око. Носил е очила 51 години. Все още не може да повярва,че имаше куража да се съгласи на тази операция и че вижда толкова хубаво. Безкрайно е доволен от д-р Джелебов и целия персонал от болница "Св.Ив.Рилски".

БЛАГОДАРЯ, ДОКТОРЕ!

Казвам се Йорданка Динкова, на 80 години, от с.Кирилово, общ. Елхово, обл. Ямболска.През 2008 г. д-р Джелебов ме оперира от катаракта и ми постави леща.Темпераментна съм по характер и не можах да успокоя окото по време на операцията-постоянно го движех. Доктора обаче прояви голямо търпение и настойчивост и приключи интервенцията благополучно, въпреки затрудненията, които му създадох.Освен, че е много добър хирург, и като човек е много внимателен и любезен.Господ здраве да му дава, дълги години да дарява светлина на хората.

Няма нужда от реклама

Навърши се една година, откакто д-р Димитър Джелебов от частната болница "Свети Иван Рилски" в Стара Загора ме избави от катарактата и живея като нормален човек с нормално зрение. Всяка вечер, като си легна, си казвам: "Господ здраве да му дава и дълъг живот!" През изтеклата година петима мои комшии се оперираха при него от катаракта абсолютно сполучливо и петимата казаха, че д-р Джелебов оперира по 12 пациенти дневно. Той вече няма нужда от реклама, хората го знаят и се оперират при него. Поклон до земята за уменията му!

Благодарност

Пиша тази благодарност 6 месеца след като написах горното мнение на пациенти на д-р Джелебов за неговата работа. Пиша, след като д-р Димитър Джелебов оперира и двете ми очи от катаракта и ми имплантира искуствени лещи "Цайс", с които станах пак нормален човек и пиша настоящия текст. На другия ден след операциите ставах пак нормален човек и си живеех нормален живот. Д-р Джелебов е сред пациентите си в болницата и след това в кабинета си докато падне вечерния мрак. Той е един млад човек с много благ характер и съчувстващ на пациентите си силно. Не знам как разбра, че имам пари само за операциите и не ми взе нито лев за шестте прегледа преди и след операциите. Той не е сребролюбец, здравето на хората за него е първостепенната задача. Покрай него искам да похваля и асистентките му, и медсестрите му в частната болница "Св.Иван Рилски", която е едно райско място за болния човек.Д-р Джелебов, целувам Ви ръцете! Желая Ви здраве и безкраен живот!

Лека ръка

Не познавам д-р Димитър Джелебов лично, но познавам оперирани от него хора от катаракта с поставяне на вътреочни изкуствени лещи. Хората са доволни и предоволни от операцията: нищо не усетили!!! В болницата отношението към тях е било като на ангелите в рая.

Write review
Please select "I'm not a robot" check.