Технически прегледи на автомобили в Русе

Телефон: 082 588964

Адрес: Русе, бул. Потсдам 10

Телефон: 089 8593194

Адрес: Русе, Липник 72 вх. 1 ет. 16

Телефон: 082 820017

Адрес: Русе, Паметник на Русофили, до комплекс Стибис бул. Христо Ботев 70