Тапицерски услуги

Основната мисия на фирмите в бранша за тапицерски услуси е да добринесат за повече уют във вашия дом, да повишат конфорта на вашите мебели. Стремят се също аа обновят или променят старите мебели като запазят удобството и красивия външен вид.

 

Тапицерските услуги се изразяват най-вече в услуги, свързани с реставрация на мека мебел – дивани, холна гарнитура, табуретки, пуфове, трапезни столове,  автотапициране и претапициране на седалки, както и в промяна и дизайн на мека мебел.

 

Тапицирането на мебели включва: претапициране на стари мебели, промяна на модела, изработка на нови гарнитури по каталог, както и модели по проект на клиента, реставрация на старинни гарнитури, тапициране на матраци, врати, офис мебели и др.

 

Относно автотапицерията се предлага изработване на авто салони от естествена и изкуствена кожа, тавани, волани, маншони за скоростни лостове, гюруци, реставрация интериора на ретро автомобили, тапициране на седалки за мотори и скутери, както и всичко свързано с интериора на автомобила.

 

Обикновено компаниите в бранша работят с висококачествени материи, отговарящи на европейските стандарти.