Софтуер в България

ПРОУЕБ-БГ

Габрово, ул. Райчо Каролев 1, ет. 3, ап. 303

Чудите се как да развиете вашия бизнес? Какво още да направите за да имате повече успех? Търсите нещо съвременно, иновативно и качествено?... Е, намерихте го! Професионален Уеб Дизайн за Вас и вашият бизнес от Проуеб- БГ.

ФИНИТ СОФТУЕР СИСТЕМС

Телефон: 024392100; 024392109

София, ул. Михаил Тенев 12, БЦ Евротур, ет. 3, офис 12

Финит Софтуер Системс ЕООД е софтуерна компания, специализирана в разработка, дистрибуция и реализация на висококачествени и надеждни цялостни информационни решения в областта на хотелиерството и туристическата индустрия.

ФТС БЪЛГАРИЯ

Варна, ул. Девня 10, ет.1, офис 1

ФТС България предлага ERP и CRM решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM, Deltek Maconomy.

АСУ КОТОВА СОФТ

Телефон: 029461841

София, ул. Каймакчалан 1, вх. Б

Анализ ФСД - Цялостна счетоводна програма - банка, каса, себестойност, складове, главна книга, годишни отчети, финансов анализ, издаване на фактури, следене разчетите с доставчици и клиенти. Данъчен амортизационен план. Пълно счетоводно обслужване.

ФТС БЪЛГАРИЯ

София, бул. България 102, бизнес център Белисимо ет. 5, оф.58

ФТС България предлага ERP и CRM решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM, Deltek Maconomy. Система за управление и архивиране на документи.

СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ ОТ БЕНИ КОМПЮТЪРС

Телефон: 088 6736255

Смолян, Хан Аспарух 9 вх. А ап. 2

АЛ ЕМ СИ ЕООД (Бени Компютърс) сме водеща българска компания, която е посветена да доставя правилните решения, променящи живота и бизнеса чрез прогресивни технологии и иновативност!

КАСТ ИНЖЕНЕРИНГ

Телефон: 0887517894; 0888638231

Пловдив, ул. Константин Геров 7 ет. 2

КАСТ Инженеринг ЕООД - Прекомерната употреба на дизелово гориво влияе зле на Вашия бизнес! Проблеми с горивото? Ние знаем как да ги решим! GPS позициониране в реално време. Управление на разходите за гориво. Електронна сервизна книжка.

КОМТЕХ

Пловдив, ул. Ибър 31

КОМТЕХ предлага проектиране и производство на интегрирани системи за хотели, предприятия и учреждения с прилагане на безжични и кабелни технологии

АДВ Съпорт

Телефон: 0888400556; 0887217072

Плевен, ул.Македония 8, ет. 2

Агенция за пълно рекламно обслужване - дава нови възможности и създава фирменна идентичност на всеки клиент. Предлагаме печатна реклама, транспортна реклама, лого дизайн, хостинг, маркетингови стратегии, медия реклама, провеждане на събития.

КУОЛИТИ ХАУЗ

София, кв. Иван Вазов, ул. Балша 1, ет. 3

Куолити Хауз ЕООД е лидер в областта на софтуерното тестване, с богато портфолио от международно акредитирани обучения и консултантски услуги. Quality House Ltd. е с централен офис в София и регионални центрове в Пловдив и Нови Сад, Сърбия.

АЙТИЕКС

Казанлък, Шипченска епопея 31, оф.14

Фирмата работи в сферата на информационните технологии, сервизиране и поддръжка на компютърна и офис техника. Обхваща широк диапазон IT услуги. АйТиЕкс ООД е официален сартифициран представител на Микроинвест за региона.

СМ КОНСУЛТА ЕООД

София, бул. България 102, Бизнес център Беллиссимо

СМ Консулта ЕООД предоставя висококачествени услуги в областта на IT и бизнес консултирането, внедряването и локализацията, развоя, обучението и поддръжката на бизнес софтуер.

БГ УЕБ СОФТ

София, бул. Инж. Иван Иванов 70, вх. Б, ет.2

БГ УЕБ СОФТ е софтуерна компания, която предлага разработване, внедряване и поддръжка на съвременни софтуерни системи - финансови и банкови системи, система за провеждане на спортни състезания, приложения за мобилни устройства и други продукти.

СЕТСОФТ ИНЖЕНЕРИНГ

Петрич, Княз Борис I 4

Setsoft Engineering е специализирана фирма, работеща в ИТ сферата. Ние се стремим да осигуряваме на нашите клиенти продуктите, услугите и решенията, от които се нуждаят.

ВИКСИС

София, ул. Г.С. Раковски 151, вх. Б

Виксис създава образователни компютърни игри за деца. Чрез игрите на Виксис децата се забавляват и същевременно подпомагат обучението си по български език, математика, роден край и английски език. Продуктите ни се ползват у дома , градини и училища.

Юпитер Софт

Пловдив, ул. Капитан Райчо 56

Юпитер софт ЕООД е българска софтуерна компания, специализирана в разработването, внедряването и поддръжката на бизнес софтуер. Фокусът ни е в разработването на собствени софтуерни решения.

ИНФОДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ

София, , ул. Атанас Узунов 49, ет. 5

Ексклузивен дистрибутор на F-Secure Anti-Virus за територията на България и Румъния. Ние сме иновативни и твърдо решени да доставяме най-добрите решения в сферата на информационната сигурност. Подсигурете онлайн присъствието си и своите данни.

БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД

Пирдоп, ул. Цар Освободител 41

Борислав Кирилов ЕООД предлага компютърен софтуер и компютърни програми.Фирмата е доставчик на интернет и за град Пирдоп и държи правата за www.bkltd.com.

КУОЛИТИ ХАУЗ

Пловдив, бул. Христо Ботев 92В, Рилон Бизнес Център, секция А, ет. 4

Куолити Хауз ЕООД е лидер в областта на софтуерното тестване, с богато портфолио от международно акредитирани обучения и консултантски услуги. Quality House Ltd. е с централен офис в София и регионални центрове в Пловдив и Нови Сад, Сърбия.

БД СОФТ

София, ж.к. Младост 3, бл. 364, вх. 6, ет. 6 ап. 31

Разработка на системи за управление на дилъри на автомобили и автосервизи. Връзка с основните системи ползвани от застрахователите - AudaTex, DAT, Smart Claims. Счетоводен софтуер Счети - сметкоплан, ДДС, дълготрайни активи, финансови отчети, справки