Сладкарски изделия - производство и търговия в България

СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ СВЕТЛИНА

Телефон: 0879888551

Пловдив, ул. Братя Бъкстон 138

Фирма Светлина е лидер в производството на сладки, сладкарски и захарни изделия по оригинални рецепти. Фирмата е собствен производител, утвърден на българския пазар. Изградена дистрибуция в цялата страна. Изключително богата продуктова гама.

СЛАДОЛЕДИ ЧИЧО ЧАРЛИ

Телефон: 0887262433; 031882444

Бенковски, ул. Бенковски 17

Чичо Чарли - сладоледи за малки и големи! Във фунийка или на клечка, сладоледите на Чичо Чарли доставят удоволствие и наслада, а в топлите дни свежест и прохлада. Топящо изкушение за всички нас - Чичо Чарли е правилният избор за летните дни.

ПОБЕДА

Телефон: 056870404

Бургас, ул. Одрин 15

ПОБЕДА АД e български производител на захарни и солени изделия в 6 продуктови групи - бисквити, бонбони, кроасани, мини кексове, вафли и крекери. Компанията има широка дистрибуторска мрежа в страната, както и добри позиции на международните пазари.

СЛАДКАРНИЦА ЧАР

Телефон: 0895450100

Сливен, кв.Клуцохор 33

Сладкарска верига Чар е създадена през 1997г. Tрадиции в производството на празнични, детски, сватбени и бутикови торти, изпълнени по индивидуална поръчка и дизайн. Сладкарница ЧАР предлага организиране на детски тържества.

ИВА 12-ГЕОРГИ БЕЛЕВ

Кърджали, бул. България 22, бл. СМК

Фирма Ива 12 Георги Белев ЕТ е специализирана в производството на тестени изделия и сладкиши. Разполагаме с богат асортимент от дребни сладки, пити, погачи, сладкиши и торти. За производството на нашите продукти изполваме висококачествени материали.

БОРСА

Септември, ул. Тодор Каблешков 42

Борса ЕООД е с основна дейност производство на тестени и сладкарски услуги. Разполагаме със собствен цех, предлагаме доставка със собствен транспорт. Богато разнообразие от бисквити, сухи пасти, меденки, дребни сладки и соленки.

ВЕНЕЦИЯ

Карнобат, ул. Л.Маджаров 1

Сладкарски цех Венеция, Карнобат предлага торти с фотодекорация. Поръчка на торти за детски празници, сватбени торти, торти за парти.

НИКОЛ 05

Казанлък, Ив. Вазов 1

Фирмата произвежда голямо разнообразие от сладкарски и тестени изделия - пасти, баклави, дребни сладки, козунаци, кори за баница, домашна юфка. Изработваме торти по поръчка. Работим изцяло с натурални продукти. Диетични храни.

ГЕОРГИ МЪЛЧАНКОВ 93

Гоце Делчев, Дунав 1

Фирмата се занимава с продажба на пуканки в големи количества за цялата страна.Сладки и солени пуканки за изпукване и микровълнова.Фирмата предлага и машини за пуканки - Gold Medal USA

ТОМИ - ЯНЧО ЯНЕВ ЕТ

Хасково, ул. Хан Пресиян 17

Томи-Янчо Янев - производство на трайни сладки изкушения - кексове, сухи пасти, курабии, целувки, петифури, сиропирани десерти и торти. Продуктите са разработени по традиционно български рецепти, внимателно подбрани висококачествени суровини.