Шапки - магазини

Шапката е аксесоар, който създава индивидуалност. Шапката може не само да ни предпази от слънцето и да ни стопли през зимата , а да ни придаде изискан стил и да накара всички да Ни забележат.

Шапката е прекрасен аксесоар, който придава изключителна артистичност, индивидуалност и завършеност на визията. Тя подчертава характера на нейния притежател. Нeслучайно е предпочитано допълнение от хората на изкуството- певци, музиканти, художници, както и на VIP- персони, политици, бизнесмени. Освен красиво, тя е и много полезно и здравословно допълнение- предпазва тялото от вредното влияние на слънчевите лъчи, което я прави незаменим помощник при излети в планината и на плажа.

В специализираните магазини за шапки се предлага богат асортимент от модели, изработени в различни цветове и от естествени материи – памук, лен, коприна, слама, филц. Моделите са разнообразни като се започне от зимни шапки,  шапки с периферия, шапки с козирка, каскети, барети, бомбета и много други дамски, мъжки и детски шапки.

Освен шапките за ежедневна употреба, някои дизайнери се ориентират профилирано само в изработка на шапки за специални поводи като сватби, приеми, коктейли , балове. Тези шапки се изработват по поръчка и размер на клиента, и обикновено са уникални, единични бройки.