Почистване на офиси и сгради

Фирмите за почистване на офиси и сгради предлагат извършване на основни почиствания на всички видове меки и твърди подови настилки, тапицерии, витрини, прозорци и други, както и поддържащи почиствания в частни и обществени обекти.

Целта им  напълно да отменят потребителите от досадното задължение да поддържат чистотата и хигиената във своя дом, офис, жилищна и административна сграда.

 

Основното почистване се извършва обикновено след ремонт или при новото строителство и включва най-вече отстраняване на засъхнали мазилки, боя, цимент, гипс.

 

Сезонното почистване е цялостно почистване на помещенията и настилките със силнодействащи професионални препарати с които се постига трайно и дълбочинно отстраняване на замърсяванията, както и почистване на труднодостъпни места. В резултат се постига повишаване на комфорта и подобряване на климата на работното място или у дома. Използват се единствено безвредни за природата, биоразлагащи се професионални почистващи средства, които могат 100% безопасно да бъдат използвани във всеки дом.

 

Почистването на твърди настилки става чрез измиване – машинно или ръчно, посредством фрикционни машини или с професионални мопове и препарати.

 

Почистването на меки настилки – пътеки, мокети, килими се извършва чрез пране по метода на екстракцията – впръскване на почистващ разтвор и изсмукване, при което се постига отстраняване и на дълбоко проникналите замърсявания. В резултат настилките придобиват обновен вид и приятен аромат.

 

Почистват се още мебели, врати, прозорци , техника, баня и WC, кухни.

 

С цел да се съобразят максимално с организацията на работения процес или почивка, фирмите в бранша предлагат абонаментно/договорно/ поддържащо обслужване на офиси, банки, административни сгради, магазини и други.