ЗТВ

Единственият български производител на графитни четки за ел. машини, четкодържатели, графитни изделия, сребърни контакти за апаратура НН, медни и сребърни контактни възли и единици за железопътния транспорт, морски и речни пристанища и др.

 ЗТВ АД е единственият български производител на графитни четки за ел. машини, четко държатели, графитни конструктивни изделия, сребърни контакти за апаратура НН, медни, месингови и сребърни контактни възли и единици за железопътния транспорт, морски и речни пристанища и др.

Продуктовото ни фолио включва голям избор от продукти, предназначени за морския, железопътен и електрически транспорт. Графитните изделия намират приложение в постоянно променливо токови машини, автомобилни генератори и стартери, електрокарни двигатели, домакински електроуреди и ръчни електрически инструменти.

Предлагаме:

  • Графитни четки за всички видове ел. двигатели и ел. машини
  • Графитни конструктивни изделия - графитни втулки, пръстени, лопатки, токоснематели, блокове, плъзгачи и пантографи
  • Четкодържатели
  • Сребърни контактни тела - цилиндрични или правоъгълни, с плоска или сферична работна повърхност
  • Медни и месингови контакти -  контактоносачи, контактни възли, дъгогасителни камери и инструментална екипировка 
  • Електромагнитни контактори, пускатели, ел. двигатели, промишлени помпи и вентилатори

Високото качество на произвежданите изделия се подържа на базата на контрол на материалите и технологичните процеси на изработка. За това спомагат модерното оборудване, съвременните технолигии, внедрени в производството, гъвкавата клиентска политика, както и добре обученият и висококвалифициран персонал. Притежаваме сертификат за качество ISO 9001-2008, който се явява допълнителна гаранция за качеството на произвежданите от нас продукти.

Всяка партида ще бъде придружена от сертификат за качество ! Заводът има възможност да произведе и изделия по почъчка на клиента със строго индивидуални характеристики. Необходим е чертеж с точните размери на изделието, както и уточнение за марката на материала, от който да е изработено.

ЗТВ-АД е официален представител на Муромски Радиозавод за България и Европа.

ЗТВ-АД е официален представител на ОАО Медоборудование за България и Европа. Заводът е специализиран в производството на мобилно медицинско оборудване за шаси на ГАЗ и КАМАЗ, както и дезинфекционно болнично оборудване, дестилатори на вода, оборудване за агропромишлеността.

Можете да се свържете с нас на телефони:

05968 5671, 05968 5604, 05968 5551, 0887 271258

Каблешково, ул. Черно море 2

Мнения

Напиши мнение за ЗТВ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗТВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стойчо Демирев 14 May 2015 13:24

И аз препоръчвам графитните четки и четкодържатели на фирмата ЗТВ.Качество без конкуренция .Препоръчвам ги на всички .

Иван Георгиев 09 May 2014 17:46

Препоръчвам

Препоръчвам графитните четки на фирма ЗТВ.Изпълниха ни специална поръчка,качствено и в срок.Професионалисти с опит!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.