Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЗПТ

ЗПТ АД - гр.Стралджа е българско самостоятелно акционерно дружество, разполагащо със съвременни машини и съоръжения. През последните години се наложи като една от водещите фирми в този сектор и доказа, че е надежден партньор в работата си.

ЗПТ АД,  град Стралджа е българско самостоятелно акционерно дружество със сто процента частен капитал и дългогодишни традиции в производството на стоманени електрозаварени тръби и профили и предоставяне на услугата - Горещо поцинковане. Предприятието е разположено на площ 54 400 кв. метра, от които 26 252 кв. метра са застроена площ. Разполага със съвременни машини и съоръжения, разположени в двата основни цеха - Тръбопроизводство и Поцинковане. Изградени са три открити складови площадки, оборудвани с козлови кранове на площ 7 525 кв. метра. Производствената номенклатура на дружеството обхваща следните продукти и услуги:  

  • Студеноформовани заварени конструкционни кухи профили, съгласно изискванията на стандарт EN 10219;

Прецизни стоманени тръби с кръгло, квадратно и правоъгълно сечение, съгласно изискванията на стандарт EN 10305;

Студеноформовани стоманени профили, съгласно изискванията на стандарт EN 10162;

Стоманени предпазни огради за автомобили, отговарящи на изискванията на EN 1317-1,2:2010;

Горещо поцинковане, в съответствие с EN ISO 1461;

Надлъжно рязане на рулони - щрипс;

През последните години ЗПТ АД се наложи като един от лидерите в тази сфера и доказа, че е надежден партньор в работата си с търговци на метали, строителни фирми, производители на редица метални изделия и пътно-строителни фирми, както в страната, така и в Централна и Западна Европа. Във фирмата е внедрена Система за управление на качеството ISO 9001:2008, сертифицирана от ТЮФ Рейнланд България ЕООД.

Тъй като интересът от чуждестранни партньори към продукцията на дружеството все повече нараства, а и заради технологичните нововъведения и разширената номенклатура, през 2010 год. бе създадена външнотърговската фирма ЗПТ ТРЕЙД ЕООД. Тя работи с големи търговски дружества от Румъния, Австрия, Германия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и пр. и отбелязва значимо присъствие на европейския пазар.

Мнения

Напиши мнение за ЗПТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗПТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Георгиев 19 Nov 2015 11:23

Бизнесът ми е тясно свързан със сектора металообработка. От години съм клиент на Зпт АД и съм изключително доволен от работата на колегите. С удоволствие ще продължа сътрудничеството си с тях, което всъщност подпомага и развитието на бизнеса ми. Успех, колеги!

Чавдар Радев 10 Jun 2015 20:22

Купувал съм стоманени тръби и профили от ЗПТ и съм оставал доволен. Много е добро качеството на продукцията.Опита който имат в това производство си казва думата. Поздравления за тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.