ЗАЛОЖНА КЪЩА БЕНИН

Заеми срещу залог - злато, сребро, техника - TV, GSM, DVD, PS и др., автомобили, картини, гоблени, компютри и компютърна техника. Транспорт от и до дома на едрогабаритни залози - хладилници, перални и др. Оказион.

Добре дошли!

В заложна къща Бенин имате възможност за бързо и лесно усвояване на парични средства - заем срещу залог, покупка, продажба и залог на машини, злато, сребро, бижута, компютърна техника и всякакъв вид битова електроника и движими вещи.
При продажба или залог на недвижими вещи, за ваше улеснение фирмата осигурява собствен транспорт в рамките на града, на посочен адрес и в удобно за вас време.

Заложна къща Бенин ЕООД разполага и със собствен оказион, в който може да намерите употребявани и нови стоки на атрактивни цени и професионално обслужване.

На вашето внимание предоставяме част от категориите и продуктите, които може да намерите при нас:

 • Бяла техника - TV, DVD, GPS, MP3 плеъри, системи за домашно кино, игрови конзоли и много други.
 • Черна техника - печки, перални, сушилни, хладилници, фризери, климатици, кафе машини, микровълнови фурни и други.
 • Компютърна и офис техника - компютри, лаптопи, монитори, принтери, скенери, факсове, клавиатури, мишки.
 • GSM апарати и аксесоари
 • Златни, сребърни изделия и бижута.
 • Картини, гоблени, антики, статуетки
 • Фотоапаарти и камери
 • Часовници, маркови слънчеви очила
 • Автоаксеоари
 • Електрически уреди и инструменти - бормашини, ъглошлайф, моторни триони, електрически косачки и други
   

Мнения

Напиши мнение за ЗАЛОЖНА КЪЩА БЕНИН (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗАЛОЖНА КЪЩА БЕНИН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Саша Иванова 19 May 2014 12:48

мнение

Наскоро дъщеря ми си загуби телефона , нямам възможност за нов апарат.Отидохме в ЗАЛОЖНА КЪЩА БЕНИН и закупихме телефон на изключително добра цена .Доволна съм от обслужването и от телефона.

Тодор Михайлов 14 May 2013 10:37

Наложи ми се да заложа един пръстен при тях, понеже ми трябваха бързо пари . Не съм ползвал досега такива услуги, но всичко беше доста ок

таня първова 25 Jun 2012 11:47

Ползвала съм услугите им - изключително коректен персонал!Препоръчвам тази заложна къща на всеки , който има нужда от подобен вид дейност.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.