ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ЗИМ

ЗИМ ЕООД, град Пловдив е с предмет на дейност внос и търговия на едро с детски стоки и играчки. Фирмата предлага голямо разнообразие стоки за деца на конкурентни цени. Играчките на ЗИМ ЕООД са с качество, отговарящо на Европейските стандарти.

Фирма ЗИМ ЕООД развива дейността си в сферата на вноса и търговията на едро с детски играчки от 1991 година. Постигнатите за тези години резултати ни гарантират стабилно място на пазара не само за сега, но и за в бъдеще.

От самото начало, основен метод за привличане на клиенти е личният контакт и стриктното изпълнение на поетите ангажименти. Клиентите на фирма ЗИМ ЕООД знаят, че винаги могат да разчитат на бързо и качествено обслужване и коректно отношение. Това ни прави уважаван и желан партньор за всички търговци в тази сфера.

Резултат от това е стабилното място, което фирма ЗИМ ЕООД заема на пазара в момента. Персоналът ни се състои от висококвалифицирани работници и служители. Цялата гама предлагани стоки е директен внос на производители от Китай и Турция. Това ни позволява да предлагаме атрактивни цени и отстъпки на редовните ни клиенти. Клиентите са доволни и от качеството на предлаганите стоки, които отговарят на всички Европейски стандарти, а това, на свой ред, спомага за привличането на нови партньори и разширяване на дейността.

Това не изчерпва амбициите ни. Основен наш принцип е, наред с познатите и утвърдени модели играчки, непрекъснато да предлагаме нови. Затова непрекъснато се стремим да обогатяваме асортимента си.

Намерението ни за в бъдеще е не само да запазим, но и да разширим присъствието си на пазара, като продължим да задоволяваме желанията на клиентите си, като им гарантираме качество, акуратност и бързина.

Централният офис на ЗИМ ЕООД е:

Адрес: град Плодив

- централен склад: ул. Брезовско шосе 145, тел. 032 393 621

- склад: ул. Брезовско шосе 147, складова база Тракия 2, склад 21, тел. 032 944 935

Складове и офиси в страната:

Адрес: град Бургас, ул. Транспортна 1, тел. 056 861 393

Адрес: град София, търговски център Илиянци, магазин 2120, тел. 02 917 75 93

Адрес: град Варна, ул. Цариброд 47, тел. 052 602850
 

Мнения

Напиши мнение за ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ЗИМ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ЗИМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

mnenie

Фирма Зим предлага голямо разнообразие,аз лично съм пазарувал от тях.Играчките са практични ,безопасни и на добри цени.

Прекрасни кукли купих на сестричката си именно оттук последния път, гарантирано без опасни материали, използвани за производството. Страхотен магазин!

Имам магазин за детски стоки и играчки в София и редовно зареждам стоки от фирма ЗИМ.Доволна съм , както от качеството на стоките, така и от точността на служителите при обработване на поръчката ми!

таня петрова 01 Jun 2012 12:51

Играчките им са страхотни!А персоналът в складовете в Пловдив е тооолкова любезен!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.