Зърнопроизводство и производство на плодове от ЕТ ЖЕКО ЖЕКОВ

Зърнопроизводство и производство на плодове. Арендова и купува земеделска земя в землищата на село Гешаново, Подслон и Енево, община Добрич. Обработка на земеделска земя и отглеждане на земеделски култури. Висококачествена земеделска продукция.

Фирма Жеко Жеков гр. Добрич е специализирана в областта на зърнопроизводството и отглеждането на земеделски култури. Дружеството основно отглежда: пшеница, царевица, слънчоглед и рапица.

Зърнопроизводство и производство на плодове.

Арендова и купува земеделска земя в землищата на село Гешаново, село Подслон и село Енево - община Добрич.

Фирмата разполага с 8 500 дка земеделска земя в землищата на Карапелит, Подслон, Енево и Гешаново.

Голямата площ земеделска земя, която обработваме, нарежда кооперацията на челна позиция в производството и реализацията на земеделска продукция. Отличният почвен тип, благоприятните климатични условия и големият размер обработваеми площи са предпоставка за получаването на качествена продукция.

За обработката на земеделските земи разполагаме с модерна селскостопанска техника и екип от селскостопански служители.

Фирмата разполага със собствено зърнохранилище за съхранение на добитата селскостопанска продукция.

Благодарение на екипът, работещ във фирмата и качествената селскостопанска техника, успяхме да се докажем и утвърдим като коректен и сигурен партньор.

Мнения

Напиши мнение за Зърнопроизводство и производство на плодове от ЕТ ЖЕКО ЖЕКОВ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Зърнопроизводство и производство на плодове от ЕТ ЖЕКО ЖЕКОВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.