Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЗЕНА-ПЕРФЕКТ

Зена Перфект обхваща няколко марки за луксозно дамско и мъжко бельо. Целта ни е да създадем най-желания продукт в категория дамско бельо. Вече над 15 години всички стоки с тази марка доказват, че в България може да се твори на световно ниво.

 „Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

 Зена Перфект обхваща няколко марки за луксозно дамско и мъжко бельо. Както се подразбира от името – целта ни винаги е била да създадем най-желания продукт в категория дамско бельо. Вече над 15 години всички стоки с тази марка доказват, че в България може да се твори на световно ниво.

 Асортимента с марка 'Perfect Lingerie' включва абсолютно всички възможни категории от луксозното дамско бельо и аксесоари. Дизайнерите които създават моделите и кройките актуализират визията постоянно, за да може маркaта винаги да бъде гарант, че сте в крак с модата. Материалите които влагаме в моделите са създадени от производители на световно ниво. Независимо дали за ежедневието, за повод или просто за да си доставите удоволствие – 'Perfect Lingerie' е най-добрият избор, който ще направите!

 A MAR SWIMWEAR – Бански костюми. Лятото е сезона на любовта и ние не можем да го подминем. Създадохме модната линия бански костюми „A MAR“ за да станем съпричастни към летните плажни емоции. Тази линия предлага най-разнообразни модели – от класически до екстравагантни. Независимо дали ще се разхождате по пясъка или ще си почивате около басейн, банските „A MAR“ ще се погрижат за Вашето удобство, настроение и самочувствие.

Mr. Perfect – Мъжко бельо. Знаем колко е взискателен Българският мъж към облеклото. Тези които избират „Mr. Perfect“ вече са наясно, че ще получат само най-високо качество. Комфорта винаги е приоритет при подбора на материи за мъжкото бельо. Асортимента включва както класически модели, така и по-смели решения подчертаващи мъжката структура.

Производствена База
Всички фирмени продукти са разработени, скроени, ушити и пакетирани от нас. Целият производствен процес се извършва на територията на нашата фабрика в град Варна, изградена по европейски стандарти и съобразена с всички изисквания. Машинния парк е високо технологичен и разполага с множество специфични машини за производство на луксозно бельо и бански костюми.

Освен собствени модели, тук се изработват и продукти по поръчка на световно известни фирми от страни като Германия, Италия, Испания, САЩ и др.


 Магазини

Във фирмените ни магазини ще намерите цялото разнообразие на марката Perfect Lingerie. Асортимента, който предлагаме за клиентите на дребно включва и множество артикули на други марки в сферата на бельото. Стараем се да поддържаме достатъчно разнообразие от продукти, за да отговорим на всички желания на нашите клиенти.

 Фирмените ни магазини ще откриете


МАГАЗИН ПЕРФЕКТ
• бул. Владислав Варненчик 53-55
МАГАЗИН/СКЛАД ПЕРФЕКТ
• ул.Св.Св. Кирил и Методий 118/120
• 0885 69 99 41

Склад Перфект Варна
• Ул. Битоля 1
• 0885 699942

ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО
Голяма част от продукцията се разпространява посредством складове на едро, дистрибутори и разносна търговия. Фирмата разполага със собствена складова база в градовете Варна и София. Дистрибуторската мрежа включва градовете Бургас, Пловдив, Велико Търново и други. За улеснение на едровите ни клиенти предлагаме и разносна търговия.

Мнения

Напиши мнение за ЗЕНА-ПЕРФЕКТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЗЕНА-ПЕРФЕКТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.