Застрахователен Брокер Йоанна 97

Застраховки - гражданска отговорност, каско, помощ при пътуване в чужбина, планинска застраховка, имущество, електронно оборудване, карго, отговорност на превозвача, професионалнa отговорност, трудова злополука, здравно застраховане, спестовни и др.

Застрахователен брокер Йоанна 97 ООД е създаден от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането.
При нас ще получите професионално обслужване, внимание и коректност. Ние обръщаме внимание на всеки един клиент и се съобразяваме с неговите потребности и изисквания.

Ние Ви предлагаме:

• пълен спектър от застрахователни услуги
• индивидуален подход
• максимална защита на Вашите интереси и договаряне на преференциални условия
• съдействие  при завеждане на щети и получаване на дължими обезщетения
• напомняне за всяка вноска или изтичаща полица с имейл и по телефона

Ние сме в договорни отношения с водещите застрахователни компании в България:

ЗАД Алианц България
ЗАД Армеец
ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп
ДЗИ – Общо застраховане ЕАД
Дженерали застраховане АД
ЗД Евроинс АД
ЗК Лев инс  АД
ЗК Уника  АД 
ЗК Уника Живот АД 
ПОД Алианц България

При нас може да сключите:

1. Гражданска отговорност
2. Каско
3. Имуществени застраховки (включително в полза на банка кредитор) - застраховане на сгради, обзавеждане, офис техника, стоки на склад и др.
4. Карго – застраховка на товари по време на превоз
5. Отговорност на превозвача
6. Професионални отговорности - на архитекти, проектанти, строители, независим строителен надзор; нотариуси, адвокати и др.
7. Обща гражданска отговорност и отговорност на продукта
8. Застраховка на гаранции – обезпечава изпълнението на даден договор и замества паричната и банкова гаранция;
9. Задължителна трудова злополука – покрива смърт, трайна и временна загуба на трудоспособност
10. Групови застраховки злополука с допълнителни покрития – осигурява защита при злополука, хирургическа интервенция, престой в болница и др.
11. Планинска застраховка – покрива разходите за издирване, спасяване и оказване на първа помощ в планината от планинската спасителната служба;
12. Детска застраховка „живот” – спестовна застраховка с рискови покрития. При смърт на договорителя/родителя или трайна загуба на трудоспособност над 50% от злополука застраховката се освобождава от плащане и остава в сила за пълния размер на застрахователната сума.
13. Здравна застраховка за България – ползвате медицински услуги в свободно избрано лечебно заведение в цялата страна без направления; покриват се изследвания, импланти и консумативи, които не са покрити от здравната каса.
14. Допълнително доброволно пенсионно осигуряване –висока доходност и сигурност за вашите средства. Сами избирате кога и колко да внясяте по вашата индивидуална партида. Теглите без ограничения. Ползвате данъчни облекчения. Средствата в индивидуалната ви партида не могат да бъдат запорирани.

Нашите клиенти получават консултации и съдействие по време на целия срок на валидност на застрахователния договор напълно безплатно.

Мнения

Напиши мнение за Застрахователен Брокер Йоанна 97 (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Застрахователен Брокер Йоанна 97! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ева Владимирова 10 Jun 2015 17:33

Имаме застраховки гражданска отговорност и каско, сключени при ЙОАННА 97. Много съм доволна от подхода и вниманието, от професионалните консултации и съвети. Смятам и занапред да се обръщам към тях.

Петя Милушева 19 Oct 2010 11:08

Индивидуален подход към всеки клиент и висок професионализъм.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.