КСЕЛА БЪЛГАРИЯ

Блокчетата YTONG са екологичен, модерен и здравословен строителен продукт за Вашия дом. С всички продукти YTONG стената диша и получавате здравословен микроклимат, топлина през зимата и прохлада през лятото.

Блокчетата за зидария YTONG са универсален материал за изпълнение на фасадни и вътрешни стени на жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради. Те са незаменими и при преустройства и реконструкции на съществуващи обекти.

Специалистите оцениха безспорните предимства на блокчетата: с YTONG се работи бързо, лесно и чисто. Превъзходната им топлоизолационна способност гарантира значителна икономия на енергия за отопление през зимата и за климатизация през лятото. Зидарията от YTONG е много по-лека от зидариите, изпълнени с традиционните зидарски материали. По този начин се снижава натоварването върху конструкцията на сградата и се създават условия за по-доброто им земетръсно осигуряване, при това с намалени количества бетон и армировка.

Блокчетата YTONG се произвеждат по екологична, безотпадна и енергоспестяваща технология и при строг контрол от следните традиционни, екологично чисти суровини: пясък, цимент, негасена вар и вода.

При нас можете да намерите следните търговски марки:

  • Автоклавен клетъчен бетон YTONG
  • Варопясъчни изделия под новата марка Silka
  • Строителни системи с марка Hebel
  • Пожарозащитни плоскости Aestuver
  • Системи за сухо строителство Fermacell
  • Топлоизолационна система YTONG Multipor
  • Вар и варови продукти с марка Fels

КСЕЛА предлага на пазара у нас новите блокчета YTONG extrA+ - висок клас топлоизолационна зидария, създадена за нуждите на съвременното устойчиво строителство. Материалът постига коефициент на топлопроводност 0.09 W/mK, т.е с над 40 % по-нисък от този на сухата чамова дървесина. Еднослойна зидария с дебелина само 30 cm има коефициент на топлопреминаване по-нисък от референтната стойност за външни стени, посочена в Наредба № 7 за енергийна ефективност. Стените от YTONG “дишат” като по този начин спомагат за поддържането на оптимална влажност в помещенията и създават здравословен микроклимат.

Сградите, построени с новия YTONG extrA+, могат лесно да постигнат най-високия клас по енергийна ефективност. Топлоизолационната зидария от YTONG extrA+ позволява да се избегнат скъпите и нетрайни изкуствени изолации по фасадите, като при това сравнително тънките стени увеличават чистата жилищна площ.

КСЕЛА вече предлага и минералните топлоизолационни плочи Ytong Multipor. Те се произвеждат от природните суровини пясък, вар, цимент и вода. Благодарение на техните предимства, се улеснява поставянето им и значително се съкращават част от процедурите.

Свръхлекият YTONG Multipor e:

- Ефективен топлоизолационен материал на минерална основа
- Произведен от чисти естествени суровини като всички продукти с търговската марка YTONG
- Уникално високотехнологично изделие, ооткриващо нови хоризонти пред създаването на сгради с най-висок клас на енергийна ефективност
- Отлична пожарозащита, недостижима за останалите материали за топлоизолация.

Екип от специалисти е на Ваше разположение за консултации по телефона и на обекта по всички въпроси, свързани с правилното приложение на YTONG и Multipor.

Мнения

Напиши мнение за КСЕЛА БЪЛГАРИЯ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КСЕЛА БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Преди да започна да строя къщата, направих доста проучвания за материали, технологии и т.н. Накрая се спрях на блокчета YTONG и не сбърках. Лек материал, дишащ, екологичен. И самия строителен процес беше по-чист и лесен. Най-важното е, че топлоизолира много добре - значително ми намаляха разходите за отопление през зимата, а лятото се диша спокойно. Препоръчвам на всички, които искат да строят.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.