ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА

Преводаческа агенция Ваня Михайлова извършва преводи от и на всички езици, разполага с квалифицирани преводачи за писмен и устен превод. Има сключен договор с Консулска служба на МВнР за легализация на документи. Разполага с офиси във Враца и Монтана

Преводаческа агенция Ваня Михайлова извършва преводи и легализация на всички видове документи от и за чужбина на желания от Вас език. Фирмата разполага с опитни и квалифицирани преводачи за устен и писмен превод и разполага с офиси в градовете Враца и Монтана.

Не се колебайте да ни потърсите за информация, преди да извадите нужния Ви документ за или от чужбина. Нашата информация ще Ви спести време и нерви, като Ви запознаем със специфичните изисквания за всеки документ. 

Агенцията извършва легализация на документи от 1993 година. Клиентите ни остават доволни и се връщат отново при нас, така че с гордост можем да заявим, че имаме постояни клиенти - както физически лица, така и от фирми от области Враца, Монтана и Видин.

Също така извършваме и подготовка на документи за кандидатстване в немски висши учебни заведения, колежи и посещение на курсове по немски език. Оформяме необходимите документи за издаване на студентска виза за Германия. Извършваме превод, легализация и оформяне на пълен комплект документи за сключване на граждански брак в чужбина. Съдействаме за работа в Европа и САЩ като детегледачки ( Au Pair)

Факторите, които ни дават предимство и ни правят конкурентноспособни са:

  • Дългогодишен опит в преводи от и на всички езици
  • Доказано качество
  • Конкурентни цени
  • Договор с консулска служба на МВнР за легализация на документи

Когато Ви се налага да легализирате документи, трябва да знаете, че:

Всички документи, издадени от Общината, служба Гражданско състояние, като удостоверения за раждане, за брак, за семейно положение и т.н., трябва да имат на гърба си правоъгълен и кръгъл печат на общината, която ги издава. Достатъчно е да кажете на служителите, че документът Ви трябва за чужбина, те знаят как да го изготвят.
Свидетелство за съдимост не трябва да бъде по-старо от 6 месеца и да бъде издадено за чужбина.

Копия на документи, които трябва да се легализират, като дипломи, удостоверения за завършен курс, разряд и т.н. трябва да бъдат ксерокопирани и копието да е нотариално заверено.

Документите от чужбина, които искате да легализирате в България, трябва да имат печат.

Контакти:

  • Бюро Враца

ул. Иванка Ботева 22, офис 5

Работно време:

понеделник – петък от 8.30 до 17.30 ч.

  • Бюро Монтана

Монтана, ул. Любен Каравелов 6

Работно време:

вторник и четвъртък от 9.00 до 16.30 ч

Мнения

Напиши мнение за ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Донка Стойчева 09 Jul 2015 14:27

Използвам услугите на тая агенция от много години. Имам им пълно доверие досега не са ме подвеждали нито с превода нито със сроковете. Дано има повече такива коректни партньори като тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.