ВЮРТ ЕЛЕКТРОНИК ИБЕ БГ

Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД е дъщерно дружество на Wurth Elektronik iBE GmbH, водещ производител на шумоподтискащи дросели за автомобилната промишленост. Производствената база се намира в село Белозем, област Пловдив.

Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД е дъщерно дружество на Würth Elektronik iBE GmbH - водещ производител на шумоподтискащи елементи (дросели) за автомобилната промишленост.

Централата ни се намира в Тирнау, Германия. Имаме производствени бази в Мексико, Германия, Чехия, Китай и България.

Фирмата съществува на българския пазар от 2002 годинa. Седалището и производствената ни база са в село Белозем, община Раковски, област Пловдив.

Дейностите ни са свързани с навиване на медни бобини и залепване на феритни ядра и са полуавтоматизирани. Към момента служителите ни наброяват над 400 души.

Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД е разположена на обща площ от 12 000 м2, от които 2 000 м2 новопостроена производствена сграда за монтаж на изделията, 700 м2 склад, 600 м2 производствени помещения за навиване на медни бобини, 500 м2 сграда за администрация и спортна зала.

Компанията има внедрени и поддържа интегрирани системи за управление на качеството и околната среда и е сертифицирана съгласно международните стандарти ISO 14001 и IATF 16949.

Мнения

Напиши мнение за ВЮРТ ЕЛЕКТРОНИК ИБЕ БГ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЮРТ ЕЛЕКТРОНИК ИБЕ БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.