ВНГ ГРУП - АРТИСТИКО

ВНГ Груп Артистико предлага на своите клиенти подови настилки, луксозен художествен паркет, циклене на паркети, монтаж и реставриране, аксесоари за монтиране, интериорни врати. С дългогодишен опит и издадени сертификати за качество.

ВНГ Груп Артистико е Вашият доказан партньор в избора, проектирането и поставянето на подови настилки – ламиниран паркет и масивен паркет. Фирма с дългогодишен опит, изнасяща продукция в чужбина, както и лидер на българския пазар, сертифицирана за производство на изделия от дървен материал със сертификати за качество ISO 9001:2008, ISO 14001, OHSAS 18001.

ВНГ Груп Артистико предлага богат асортимент от подови настилки, класифицирани в няколко категории:

• Масивен паркет - дъб, орех, череша, ясен, афара, бамбук, бреза, венге, зебрано, ипе, ироко, маслина, мербо, тик
• Ламиниран паркет – високо качество, богат избор
• Художествен паркет – проектиран от дизайнери с опит
• Декинг дъски и скари
• Дюшеме – различни видове дървесини
• Артикули, аксесоари, машини – монтаж, реставрация, циклене на паркет.
• Интериорни врати – остъкляване и обков

ВНГ Груп Артистико постоянно инвестира в модерна техника, опитни и доказани специалисти, за да увеличи производителността и да може да удовлетвори желанията на клиентите си, както на вътрешните и външните пазари.

ВНГ Груп Артистико е с отношение към природата и околната среда, спазва специалните разписания, закони и стандарти за работа, извършваща своето производство с екологично чисти материали – лепила, лакове, масла, които не застрашават здравето на работниците и клиентите си. С грижа за клиента и околната среда, Артистико отделя сериозно внимание на продуктите, услугите и действията си, за да бъдат безопасни за всички Вас клиентите на ВНГ Груп Артистико.

Мнения

Напиши мнение за ВНГ ГРУП - АРТИСТИКО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВНГ ГРУП - АРТИСТИКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.