ВИП ЛОГИСТИК

Вип Логистик предлага международен транспорт, извънгабаритен транспорт на строителна, селскостопанска техника и други товари. Извършва и търговия с камиони и строителна техника, сервиз на товарни автомобили, изработка на тир брезенти, тенти и др.

 Фирмата е официален представител за България на DSB Innocrush Австрия, производител на мобилни трошачно-пресевни системи за производство на инертни материали.

Фирма Вип Логистик ООД вече 10 години е на пазара, предоставяйки услуги в областта на:

транспорт и спедиция;
• внос на строителна и селскостопанска техника, товарни и леки автомобили;
• търговия с строителна и селскостопанска техника, товарни и леки автомобили, камиони и ремаркета , както и други машини;
• сервиз на товарни автомобили;
машини под наем;
изработка на тир брезенти, тенти, покривала, завеси и др.

Фирмата разполага със собствени товарни автомобили за извънгабаритни и опасни товари осигурявайки конкурентни цени за превозване на товари в най-подходящите условия и кратки срокове.

Фирма Вип Логистик предлага и доставя в изправност нови и втора употреба строителни и селскостопански МПС и машини, автобуси и микробуси, камиони, автовози, композиции, ремаркета и полуремаркета, самосвали, бетонмиксери и бетонпомпи, автокранове, багери, товарачи, подемна техника, машини и механизация от Европейския съюз.

Предоставяме Ви КАЛКУЛАТОР за ориентировъчно изчисляване на производителността и какви разходи на тон бихте имали при експлоатация на трошачка DSB.

В ГАЛЕРИЯТА, която предоставя на клиентите си "Вип Логистик" можете да разгледате предлаганите машини, като всяко едно ЗАПИТВАНЕ ще бъде обработено своевременно.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ:

 

гр. Пловдив ул. Карловско шосе 50
Контакти: 032/ 963-600
Имейл: [email protected]
Сайт: http://www.viplogistic.bg/

Стойчо Балджиев (Президент)
тел: 0889 303 637, [email protected]

Христо Палев (Мениджър)
тел: 0889 438 177, [email protected]

Мариета Николова (Мениджър)
тел: 0888 543 959, [email protected]

Елмира Падарева (Спедитор)
тел: 0889 303 633, [email protected]

Дилър (авто, камиони, строителна техника)
тел: 0887 638 463, [email protected]

Дилър (минна техника)
тел: 0888 644 849, [email protected]

Мнения

Напиши мнение за ВИП ЛОГИСТИК

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВИП ЛОГИСТИК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.