ВИНИЛ АРТ

Производител на TIR-покривала, тенти, сенници, транспаранти, пана, мембрани и нестандартни изделия от двойнопромазан PVC плат и хидрофобиран текстил, изработка на метални конструкции. Изработка, проектиране и монтаж на едрогабаритни конструкции.

Винил Арт ООД e производител с традиции на TIR-покривала, тенти, сенници, транспаранти, пана, мембрани, както и нестандартни изделия от двойнопромазан PVC плат и хидрофобиран текстил.

Фирмата разполага с всички необходими специални машини за изработка на покривалата чрез високочестотна заварка, шев или заваряване с топъл въздух. Имаме нужната металорежеща и заваръчна техника, лазерно и плазмено рязане, гилотина и абкант за изработка на метални конструкции. Можем да проектираме, изработим и монтираме едрогабаритни конструкции.

Продукти:

Покривала за превозни средства - Тир-покривало класическо, сайд къртън, покривала за хенгери, системи покривала за самосвали, покривала за гондоли, покривала за малки камиони и бусове, покривала за джипове и пикапи, меки кабини за кари, туристически ремаркета, покривала за лодки и други.
В тази категория попадат доста широк кръг покривала, като се започне от покривала за полуремаркета, ремаркета и соло камиони, системи за покриване на самосвали, за малки камиони, туристически ремаркета, кабини за кари, транспортни покривала за лодки, джетове и друга нестандартна техника.
Предлагаме и услуги по тяхната подръжка, ремонт, частична подмяна, дребни ремонти по конструкцията, елементи за закрепване на покривалата върху каросерията и други.

Надписи – дигитален печат върху покривала, надписи с боя, надписи с фолиа.

Фирма Винил Арт ООД е специализирана в изработката и поставянето на всички видове надписи върху превозни средства.
Подбира се подходящата технология или се комбинират няколко технологии според конкретните нужди на всеки отделен клиент, така че полученият продукт да е с максимална трайност и качество.
Надписите могад да бъдат предоставени в подходящ електронен вид от клиента или да бъдат изработени по идея в производствената база на фирмата.
Дигиталния печат върху покривалата се полага с качествени мастила, които осигуряват дълъг живот на цветовете и добра механична устойчивост на надписите. За допълнително увеличение на трайността и устойчивостта на надписите се предлага и вариант с ламиниране на изображенията с течен ламинат с висока степен на защита от UV лъчи и механични увреждания.

Тенти и сенници

Ветрозащити - система "Ридо", система "Циклон", система "Зефир", нестандартни и комбинирани

Големи палатки и складове, шатри, павилиони, тунелни складове, тунелни ръкави и гаражи

Текстилна архитектура и XX.....XL покривала

Адрес:
София, Военна рампа, ул. проф. Иван Георгов №3,
на територията на бившия завод Москва

Работно време:
Пон-Пет, 8:00-17:00 ч.
Събота – с предварителна уговорка

Тел./факс:
02 44 12 561; 0882 143 561

Телефон:
02 /44 12 562; 0882 143562


 

Мнения

Напиши мнение за ВИНИЛ АРТ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВИНИЛ АРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мария Младенова 31 May 2014 11:07

Добро качество

"Винил Арт" е много добра фирма. От тях съм си поръчвала щори. Поръчката беше изпълнена бързо и качествено. Фирмата предлага асортимента си на много достъпни цени.

Адриан Василев 31 May 2014 10:48

мнение

Винил Арт са производител на тенти, сенници, транспаранти, пана, мембрани и нестандартни изделия от двойнопромазан PVC плат и хидрофобиран текстил. С невероятен професионализъм и новаторски идеи.Страхотни са,многа са добри и съм с мнго добро мнение за тях.

Цветанова 29 Apr 2014 10:14

Добър избор

Поръчахме си тенти за нашите магазини от фирма "Винил Арт". Много бързо бяха изработени и за кратки срокове ни ги доставиха. Коректна фирма, която поддържа много достъпни цени!

петър иванов 24 Apr 2014 17:36

ВИНИЛ АРТ са много добри професионалисти ,емах удоволствието да работя с тях,шатрата е страхотна,препоръчвам ги горещо

АНЕЛИЯ СОТИРОВА 24 Apr 2014 10:02

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ

Фирма Винил АРТ е уникална.Висок професионализъм,качество и най вече бързина.От проекта до монтирането на шатрата ,всичко беше на ниво.Благодаря ви !

Слави Шаламанов 20 Jun 2013 17:10

mnenie

Страхотна фирма,униклно бързо,качественно и коректно работят.Препоръчвам ги на Всеки!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.