ХИДРОИЗОЛАЦИЯ - ВИКИ 96

Проектиране, изграждане на хидроизолации, хидроизолационни мембрани и системи за всички видове плоски,скатни покриви, основи на сгради. Изработваме покривно озеленяване, покривни градини, градински езера и водни каскади.

ВИКИ 96 е инженерингова фирма с десетгодишен опит, специализирана в следните основни направления:

  • Хидроизолации

Проектиране и изграждане на хидроизолационни системи на всички видове плоски и скатни покриви, основи на сгради, пътища, мостове, тунели, резервоари, изкуствени езера и др.;

  • Зелени тераси и използваеми покриви

Изпълнение на зелени тераси и използваеми покриви, на антибактериални подови покрития на база епоксидни смоли и полиуретан;

  • Хидроизолация на основи

Изпълнението на хидроизолация на основи е едно от съществените изисквания на модерното строителство. Тя пази сградите от корозионното действие на подпочвените и дъждовни води.

  • Дистрибуция на битумни материали

Дистрибуция на битумни хидроизолационни мембрани, грундове на битумна основа и покрития на база битум, битумни керемиди, PVC, TPO, FPO мембрани, геотекстили, аксесоари за плоски и скатни покриви и др.

Мнения

Напиши мнение за ХИДРОИЗОЛАЦИЯ - ВИКИ 96

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХИДРОИЗОЛАЦИЯ - ВИКИ 96! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.