ВЕРТИКАЛИ

Дизайн Център Вертикали предлага индивидуално интериорно проектиране и цялостна реализация на вашия интериорен проект за ресторанти, заведения, барове, апартаменти, къщи, офис помещения, експозиционни щандове за изложения и др.

Архитектурно студио Вертикали ЕООД е създадено през 2007 г. въз основа на 15 годишния проектански опит на архитект Цветан Симеонов и проектантската практика на Студио Мяра и Архитектурно ателие Симеонов.

Архитектурно студио Вертикали разработва различни архитектурни проекти, под ръководството на архитекти Симеонови. Към студиото е създадена структура за цялостни интериорни решения, обвързани с конкретни изпълнители. Проектантите имат добър опит в овладяването на обществени пространства и предлагането на цялостни решения за дома и офиса.
За улеснение на нашите клиенти, се опитахме да обхванем всичко, което е свързано с един интериорен проект до неговото осъществяване - от идеята, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно- довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали.

За достигнатото ниво в архитектурното проектиране и интериорния дизайн говорят множеството награди и дипломи от национални конкурси и изложби. Екипът изпълнява широк кръг от проектантски дейности:

• Градоустройство
• Архитектура
• Интериорен и Мебелен Дизайн

Чрез асоциирани партньори могат да бъдат осигурени пълна проектна документация по всички специалности и възможност за контрол върху процеса от идеята до реализацията.

Контакти:
Архитектурно студио Бургас
адрес: Бургас, ж.к. Славейков, бл. 159, офис 1
тел: (+359)56 988 289
GSM: (+359)875 23 28 07
архитект Цветан Симеонов
GSM: (+359)888 68 67 30

Архитектурно студио София
адрес: София, ул. Хан Крум 5
GSM: (+359)885 410 318 - архитект Ивайло Симеонов

Мнения

Напиши мнение за ВЕРТИКАЛИ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕРТИКАЛИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

ДИЗАЙН ЦЕНТЪР ВЕРТИКАЛИ ми проектираха и изпълниха интериора на бара. Стана супер точно както си го представях. От проект до реализация с всичко те се занимаваха. Много добра организация направиха, всичко мина по вода.

Фани Борисова 05 Jun 2015 19:36

Искам да похваля фирма Вертикали, която ни изготви архитектурен проект за къща. Стана страхотна, съобразиха се с всичките ни желания, за да се сдобием с мечтания дом. Използвахме услугите им и за консултации по интериора. Чудесни професионалисти!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.