ВЕРТИКАЛИ - СОФИЯ

Архитектурно бюро ВЕРТИКАЛИ изпълнява широк кръг от проектантски дейности, устройствено планиране, архитектура, интериорен и мебелен дизайн. Под ръководството на архитекти Симеонови, архитектурното студио има множество реализирани проекти.

Архитектурно студио Вертикали разработва различни архитектурни проекти, под ръководството на архитекти Симеонови. Към студиото е създадена структура за цялостни интериорни решения, обвързани с конкретни изпълнители. Проектантите имат добър опит в овладяването на обществени пространства и предлагането на цялостни решения за дома и офиса.
За улеснение на нашите клиенти, се опитахме да обхванем всичко, което е свързано с един интериорен проект до неговото осъществяване - от идеята, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно- довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали.

За достигнатото ниво в архитектурното проектиране и интериорния дизайн говорят множеството награди и дипломи от национални конкурси и изложби.

Екипът изпълнява широк кръг от проектантски дейности:

• Градоустройство
• Архитектура
• Интериорен и Мебелен Дизайн

Чрез асоциирани партньори могат да бъдат осигурени пълна проектна документация по всички специалности и възможност за контрол върху процеса от идеята до реализацията.

Контакти:
Архитектурно студио Бургас
адрес: Бургас, ж.к. Славейков бл. 159, офис 1
тел: (+359)56 988 289
GSM: (+359)875 23 28 07
архитект Цветан Симеонов
GSM: (+359)888 68 67 30

Мнения

Напиши мнение за ВЕРТИКАЛИ - СОФИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕРТИКАЛИ - СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.