АРХИТЕКТУРНО СТУДИО ВЕРТИКАЛИ

Архитектурно бюро ВЕРТИКАЛИ изпълнява широк кръг от проектантски дейности, устройствено планиране, архитектура, интериорен и мебелен дизайн. Под ръководството на архитекти Симеонови, архитектурното студио има множество реализирани проекти.

Архитектурно студио Вертикали ЕООД е създадено през 2007г въз основа на 15 годишния проектански опит на архитект Цветан Симеонов и проектантската практика на Студио Мяра и Архитектурно ателие Симеонов.

Архитектурно студио Вертикали разработва различни архитектурни проекти, под ръководството на архитекти Симеонови. Към студиото е създадена структура за цялостни интериорни решения, обвързани с конкретни изпълнители. Проектантите имат добър опит в овладяването на обществени пространства и предлагането на цялостни решения за дома и офиса.
За улеснение на нашите клиенти, се опитахме да обхванем всичко, което е свързано с един интериорен проект до неговото осъществяване - от идеята, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно- довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали.

За достигнатото ниво в архитектурното проектиране и интериорния дизайн говорят множеството награди и дипломи от национални конкурси и изложби. Екипът изпълнява широк кръг от проектантски дейности:

• Градоустройство
• Архитектура
• Интериорен и Мебелен Дизайн

Чрез асоциирани партньори могат да бъдат осигурени пълна проектна документация по всички специалности и възможност за контрол върху процеса от идеята до реализацията.

Контакти:
Архитектурно студио Бургас
адрес: Бургас, ж.к. Славейков бл. 159, офис 1
тел: (+359)56 988 289
GSM: (+359)875 23 28 07
архитект Цветан Симеонов
GSM: (+359)888 68 67 30

Архитектурно студио София
адрес: гр. София, ул. Хан Крум 5
GSM: (+359)885 410 318 - архитект Ивайло Симеонов

E-mail: Vertikaliltd@gmail.com

Работно време:
Понеделник - Петък 09:00 - 18:00
Събота 08:00 - 14:00
Неделя почивен ден

 

 

Мнения

Напиши мнение за АРХИТЕКТУРНО СТУДИО ВЕРТИКАЛИ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРХИТЕКТУРНО СТУДИО ВЕРТИКАЛИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.