ВЕРЕН

Книжарница Верен предлага богат избор от християнска литература, календари, официални издания на Библията, детски книжки, художествена литература, пособия за ученика, картички, копирни услуги, както и печат на книги в малки тиражи.

Книжарница, Копирен център, Издателство, Зала ВЕРЕН Книжарница ВЕРЕН е специализирана книжарница за християнска литература.

Предлага повече от 900 заглавия на стойностни автори от древността до днес в областта на богословието. Тук ще намерите всички официални издания на Библията, достъпни към момента, библейски атласи, карти, коментари. Голяма е колекцията от книги свързани с човешките взаимоотношения, психология и педагогика. Представени са автори и заглавия - класика в историята на християнската мисъл - Августин, Василий Велики, Йоан Златоуст, Тома Аквински, както и личности като Лутер, Калвин, Джон Уесли и много други. Богат е избора от детски библии, християнски книги за деца и романи за възрастни. Ще намерите автори като Толкин, Честъртън, Луис, както и класиците на българската литература писали на теми свързани с християнството.

Освен християнска литература книжарница ВЕРЕН предлага и учебници и помагала за чуждоезиково обучение. Представени са издателства като Oxford Univesity Press, Macmillan, Cambridge University Press, Hueber. Ще намерите речници, разговорници, много помагала в помощ на ученика. Богат е изборът от детска литература, кулинарни книги, биографии, книги за свободното време и хоби. Книжарницата предлага и качествени канцеларски материали, като акцентът е върху такива произведени от изцяло рециклирани продукти.

Книжарница ВЕРЕН съществува и като интернет книжарница на адрес VEREN.BG.

Всички заглавия могат да се поръчат онлайн с доставка до адрес на клиента.

Копирен център ВЕРЕН предлага копиране и принтиране, цветно до формат А3 и черно бяло до формат А0+, ламиниране до формат А3, подвързване с метална, пластмасова и безкрайна спирала, подвързване с термолепене и шини, твърда корица, зашиване на брошури с телчета. Изработка на брошури, автореферати в много кратки срокове. Копирният център приема поръчки за изработка на визитни картички, пълнене на тонер касети и мастилници. Всички услуги се предлагат и дистанционно. Заявка за дистанционни копирни услуги можете да направите на адрес www.veren.bg - рубрика  'копирни услуги'.

Зала ВЕРЕН е зала, отдавана почасово под наем. Подходяща е за презентации, обучения, семинари. Разполага със 100 седящи места, интернет, възможност за кафе паузи. Намира се в центъра на София, с удобни връзки на градския транспорт и метрото.


Мнения

Напиши мнение за ВЕРЕН (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕРЕН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Милети Койчев 19 Aug 2015 16:19

Имам специални интереси в областта на християнството и редовно посещавам книжарница Верен за християнска литература. Имат много добри, много интересни издания и обогатяват редовно асортимента си. Много учтив и компетентен персонал, което е още един плюс.

Иван Георгиев 10 May 2014 14:39

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам книжарница ВЕРЕН за специялизирана литература.Много са вежливи и компететни.Има голям избор!

Цанка Гълбова 22 Nov 2012 17:46

Доволен клиент

Изключително съм доволна от обслужването.Любезни и много внимателни. Ибрах с тяхна помощ най-подходящия подарък за близък приятел.Има всички категории литература.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.