Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ВЕГА-КК

Стилът на работа на фирма ВЕГА-КК ООД е бързото и качествено проектиране, изработване и монтиране на PVC, AL дограма, щори, противонасекомни мрежи и сенници. Фирмата разполага с производствени линии за дограма с профили PROFILINK и ETEM.

Фирма 'ВЕГА –КК' ООД е създадена през 2004 г.

Стилът на работа на фирма 'ВЕГА-КК' ООД е бързото и качествено проектиране, изработване и монтиране на PVC, AL дограма, щори, противонасекомни мрежи, сенници.
Сега, както и преди, нашите действия са ориентирани в дългосрочна перспектива.
Ние ценим Вашето доверие. Винаги се стремим да отговорим на Вашите очаквания и да изпълним своята работа на най-високо ниво.


Гоямото разнообразие от продукти позволява на всеки да избере точното решение за себе си.
Ние имаме за цел да бъдем в услуга на клиентите – от проектирането и изработването на продуктите до гаранционното и извънгаранционно обслужване. Инвестирайки своите пари за продукти, които ще ползват и в студ и в жега години наред, клиентите могат да разчитат на фирма, която ще поддържа тяхната инвестиция.


Фирмата се развива динамично, разширявайки предлаганите услуги.
Производството на дограми 'ВЕГА' е ориентирано в модерна производствена база в гр. Русе с най-съвременни технологии и производствени звена, с търговски и консултантски офис и собствен транспортен парк. Всичко това позволява гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките.
В нашето производство имаме и специализиран отдел за нестандартни изделия, където могат да се изпълнят поръчки по изготвянето на дограми по избрана от Вас конструкция, дизайн и цвят.


 

Мнения

Напиши мнение за ВЕГА-КК

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВЕГА-КК! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.