Табако Трейд София

Табако Трейд София ООД предлага богат набор от известни световни марки цигари, тютюневи изделия, пурети, аксесоари за пушене и бързооборотни стоки. Фирмата осъществява дейност по разпространението на тютюневи изделия в София и Западна България.

Табако Трейд София ООД е един от лидерите в разпространението на цигари и тютюневи изделия на територията на София, а също така и Западна и Северозападна България. Фирмата разполага с възможности за разпространение на стоките си както в големите вериги магазини, така и в по-малки търговски обекти и специализирани магазини за продажба на цигари и тютюн.


Табако Трейд София ООД предлага на пазара следните видове продукти, следвайки нови тенденции в разпространението на тютюневи изделия, а също така и на бърззоборотни стоки, кафе и др. :
•    известни марки цигари
•    известни марки тютюн
•    пурети с различни вкусове
•    аксесоари за пушене  - филтри /Slims Classic, Slims Long, Slims Regular/
•    различни видовове кафе миксвое тип 3 в 1
•    капучино
•    горещ шоколад

Една от основните цели на фирмата е бързи доставки, качество на продуктите, широко разпространение на стоки и изделия, както и увеличаване на клиентите и дългосрочно обвързване с редица вериги магазини за продажба на цигари и тютюн. За Табако Трейд София ООД е важна удовлетвореността на нашите клиенти, а също така и на крайния потребител. За да знаем Вашите заявки, моля свържете се с нас – ние ще Ви предложим качество, бързина и висок стандарт.


адрес: гр. София, ул. Неделчо Бончев 10
тел:  02 9736055, 0888 502 639
email: [email protected]          

Мнения

Напиши мнение за Табако Трейд София (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Табако Трейд София! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Нестор Драгнев 09 Jul 2015 14:37

Зареждам кафе за заведението от тая фирма и съм много доволен.Много точни момчета са и не ми губят времето излишно.А и ми дават и добра цена което също е от значение.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.