Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ВАНЯ МАРЧЕВА №080

Нотариус Ваня Марчева извършва нотариални услуги и всички предвидени в нормативните актове нотариални действия. Регистрирана в Нотариалната камара на Република България под номер 080. В практическата си работа неотлъчно следва буквата на закона.

Нотариалната кантора на Ваня Марчева се намира в гр. Хасково, ул. Княз Богориди № 10 и в нея се извършват всички видове нотариални удостоверения и нотариална дейност, съгласно законодателството на Република България.
В дейността си нотариус Марчева се ръководи изцяло от буквата на закона и следва принципите на лоялност, конфиденциалност и безпристрастност в отношенията си с клиентите.
Екипът на нотариалната кантора се състои от високоерудирани сътрудници, завършили юридическо образование, които съдействат на нотариуса при:
•    сделки за движимо и недвижимо имущество
•    издаване на документи с нотариални заверки
•    издаване на нотариални покани
•    изготвяне на справки от нотариални регистри
•    издаване на нотариално заверени преписи и извлечения от документи
•    нотариални заверки – пълномощни, удовтоверения, декларации
•    удостоверяване на дата и подписи на частни документи без материален интерес
•    заверяване, обявяване и връщане на завещания
•    издаване на справки
•    оказване на помощ в набавяне на документи и книжа
В кантората на нотариус Марчева можете да получите правна консултация по теми свързани с покупко-продажба на жилище или автомобил, извършване на дарения, получаване и разпределяне на наследство.
Заплащането и таксите при нотариус Ваня Марчева са изцяло съобразени с Тарифата за нотариалните такси, приета от Министерския съвет по предложение на министъра на правосъдието, съгласно Закона за нотариусите и нотариалната дейност.

Адрес: гр. Хасково
ул. Княз Богориди 10
Телефон: 038/66 29 40, 038/66 29 41
Факс: 038/664598
Имейл: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за ВАНЯ МАРЧЕВА №080

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВАНЯ МАРЧЕВА №080! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.