Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ВАНЯ МАРЧЕВА 080

Нотариус Ваня Марчева извършва нотариални услуги и всички предвидени в нормативните актове нотариални действия. Регистрирана в Нотариалната камара на Република България под номер 080. В практическата си работа неотлъчно следва буквата на закона.

Нотариалната кантора на Ваня Марчева се намира в гр. Хасково, ул. Княз Богориди № 10 и в нея се извършват всички видове нотариални удостоверения и нотариална дейност, съгласно законодателството на Република България.
В дейността си нотариус Марчева се ръководи изцяло от буквата на закона и следва принципите на лоялност, конфиденциалност и безпристрастност в отношенията си с клиентите.
Екипът на нотариалната кантора се състои от високоерудирани сътрудници, завършили юридическо образование, които съдействат на нотариуса при:
•    сделки за движимо и недвижимо имущество
•    издаване на документи с нотариални заверки
•    издаване на нотариални покани
•    изготвяне на справки от нотариални регистри
•    издаване на нотариално заверени преписи и извлечения от документи
•    нотариални заверки – пълномощни, удовтоверения, декларации
•    удостоверяване на дата и подписи на частни документи без материален интерес
•    заверяване, обявяване и връщане на завещания
•    издаване на справки
•    оказване на помощ в набавяне на документи и книжа
В кантората на нотариус Марчева можете да получите правна консултация по теми свързани с покупко-продажба на жилище или автомобил, извършване на дарения, получаване и разпределяне на наследство.
Заплащането и таксите при нотариус Ваня Марчева са изцяло съобразени с Тарифата за нотариалните такси, приета от Министерския съвет по предложение на министъра на правосъдието, съгласно Закона за нотариусите и нотариалната дейност.

Адрес: гр. Хасково
ул. Княз Богориди 10
Телефон: 038/66 29 40, 038/66 29 41
Факс: 038/664598
Имейл: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за ВАНЯ МАРЧЕВА 080

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ВАНЯ МАРЧЕВА 080! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.