АПТЕКА ВАНДА 3

Аптека Ванда 3 предлага лекарства, медикаменти, медицински консумативи, хранителни добавки и козметични продукти. Голямо разнообразие от лекарствени средства, санитарно-хигиенни материали, диетични храни. Работим с НЗОК.

Аптека Ванда 3 работи с Национална Здравноосигурителна Каса (НЗОК). Предлагаме лекарства за онкологично болни, трансплантирани пациенти, пациенти с редки болести, инсулин.

В аптеката ще откриете всичко, от което имате нужда за Вашето здраве - лекарствени средства, медицински консумативи, тест ленти и глюкомери, санитарно - хигиенни и козметични средства, апарати за кръвно налягане и диетични храни за медицински цели.

При нас работи висококвалифициран персонал, винаги готов да помогне на клиентите с компетентен съвет, така че да бъдем максимално полезни. Можете да разчитате на експертното ни мнение и на нашата помощ при избора на продукт. Любезното и коректно отношение към клиентите в добавка към изключително богатия асортимент от продукти, ни прави една от най-добрите аптеки в града. 

Ние предлагаме голям избор от медицинска козметика - кремове, сапуни, шампоани, душ-гелове, слънцезащитни продукти, детска козметика и лосиони за тяло; санитарно-хигиенни продукти - дезинфекциращи гелове и препарати, почистващи мокри кърпи, носни кърпички в различни разфасовки, памук, дамски превръзки и клечки за уши, парфюмерия.

Разполагаме с богат продуктов каталог с хранителни добавки, приготвени от натурални съставки и лечебни билкови растения. Хранителните добавки, предлагани от верига денонощни аптеки Ванда са с високо качество, на достъпни и разумни цени.
При нас ще откриете всичко, от което имате нужда за Вашето здраве!

Над 10 реномирани марки медицинска козметика се предлагат във веригата аптеки Ванда. Висококочаствените продукти са от световноизвестните марки Avene, A derma, Bio derma, Vichy, Eucerin, La Roche и др.

Всяка от сериите, които можете да намерите в аптеки Ванда, представя богата гама от продукти за суха и дехидратирана кожа, които са особено подходящи за есента и зимата. Има и по-маслени кремове, които са специално за най-студените месеци от годината.

Работно време:

Делнични дни: 7.30 - 19.30 ч.

Празнични дни: 7.30 - 19.30 ч.

Мнения

Напиши мнение за АПТЕКА ВАНДА 3 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АПТЕКА ВАНДА 3! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Стара Загора