УНИТЕХ - БГ

Производство и монтаж на щори, Al и PVC дограма, комарници и врати Хармоника. Богат избор от цветове и десени. Кратки срокове на изпълнение. Изработка по индивидуални размери. Атрактивни промоции и отстъпки. Качество и гаранция на най-добри цени!

Унитех-БГ ЕООД се занимава с производство, доставка и монтаж на хоризонтални и вертикални щори, мрежи против насекоми, производство на външни ролетни щори и врати хармоника, производство на алуминиева и pvc дограма.

Фирмата произвежда и предлага широка гама от продукти:

 • Хоризонтални алуминиеви (венециански) щори
 • Вертикални щори
 • Дървени щори
 • Римски щори
 • Роло щори
 • Роло щори Ден и Нощ
 • Плисе щори
 • Външни ролетни щори
 • Бамбукови щори
 • Мрежи против насекоми - Комарници (статични, ролетни, на панти)
 • Врати Хармоника
 • Al и PVC дограма

Тъй като сме директен производител, имаме възможност да гарантираме високо качество на предлаганата продукция, изключително конкурентни и атрактивни цени и кратки срокове на изпълнение. Ние се развиваме и утвърждаваме на пазара, благодарение на доверието на нашите клиенти. 

Всички продукти се изработват по индивидуални размери на клиента. Така се постига перфектен монтаж и краен резултат. Ние разполагаме с машини и оборудване от най-висок клас, както и висококвалифициран персонал, като по този начин гарантираме отлично качество на произведените щори, комарници и врати хармоника. Предлагаме квалифициран монтаж на всички продукти, гаранционно и извънгаранционно обслужване. 

Фирмената политика включва предлагането на комплексни решения на нашите  клиенти - от консултация, вземане на точни размери, производство, доставка и монтаж.

За Ваше улеснение, предлагаме възможност да ни позвъните и наш консултант ще Ви посети на указано от Вас място с пълна гама от мостри на предлаганите продукти. По този начин Вие ще можете да видите как се вписва този продукт във Вашия интериор, както и да се запознаете с управляващите механизми и начина на монтаж. Така Вие ще получите професионална консултация и ще можете да изберете най-подходящия вид, цвят и модел, според съществуващата обстановка и бюджет.

Благодарим за проявения интерес към нашите продукти. Очакваме Ви!
 

Контакти: София

Телефон (за поръчки, оферти и информация): 0884 884 210

Работно време: Понеделник - Петък от 09:00 до 17:30 часа
                      

E-mail: office@uniteh-bg.com


 

 

Мнения

Напиши мнение за УНИТЕХ - БГ (7)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за УНИТЕХ - БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Силвия Стоянова 23 Jul 2015 12:26

Имаме вкъщи щори и комарници от Унитех. Вършат ни страхотна работа, особено в този сезон. Много добри и като качество и здравина, и като монтаж. Много експедитивни и организирани бяха и сега вече се наслаждаваме на лятото без жега и комари.

Ивелина Павлова 12 May 2014 17:28

Цялата дограма ,щорите,комарниците в нашия дом са от УНИТЕХ-БГ и съм много доволна.Страхотно качество,добри цени..провесионален монтаж!!!

С.Цветанова 24 Apr 2014 17:44

Щорите на Унитех

Щорите на фирма Унитех - БГ са страхотни. Преди половин година си закупихме - Хоризонтални (венециански) щори от тях с моят мъж и мога да каже, че качеството им е невероятно

Спасение от комарите

Поръчахме 2 комарника, уговорихме ден и час, удобни за нас, дойдоха на място, измериха и след седмица вече имахме чудесни комарници. Направиха ни и отстъпка. Много сме доволни от услугите им.

Катя Василева 28 Oct 2011 14:35

Изключително обслужване

Мога да изразя само възхищението си от коректността и професионализма на хората от УНИТЕХ-БГ

Владимир Павлов 06 Jan 2011 10:32

Изключителни професионалисти

УНИТЕХ - БГ са една от най-добрите фирми в София, занимаващи се с дограми, щори и врати. Изключителни професионалисти, работят с много добри материали, коректни са в уговарянето на цената и монтажа. В офиса им, на място може да се консултирате и да получите отговор на всичките си въпроси. Като цяло аз съм много доволен.

Васил Пешев 12 Dec 2010 20:09

Не са коректни

Не ми хареса отношението им към мен в офиса им

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.