Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТУРНА 91

Турна 91 извършва жилищно, заводско, административно и складово строителство. Осъществяваме строително-монтажни и ремонтни работи на офиси, апартаменти, хранилища, складове, магазини и административни сгради.

Турна 91 е специализирана в извършването на строителни и ремонтни дейности. Осъществяваме промишлено, административно, жилищно и складово строителство. 

Строителство на сгради и съоръжения, строителни услуги, проектиране, изкопни, кофражни и бетонови работи.

Турна 91 отдава под наем машини. Ние разполагаме с:

• IFA Автокран ADK-70 хидравличен
• VECO Versalift Форд Автовишка: 15м. полезна височина за работа
• Багер FIA KOMATSU 226 до 3т.
• Дъмпер Thwaites, Валяк Bomag, модел BW100AD-2 3 т. обкат S130HVC мини товарач с отваряема и неотваряема кофа

Фирма Турна 91 ООД е естествен продължител и приемник  на дейността на СД „Турна – Петков и Сие“.  Двете фирми са с общ собственик,  управление, офис и административно обслужване.
Фирмата е с дългогодишен  опит в изпълнението административни, производствени, жилищни сгради и съоръжения на промишлени, търговски комплекси. Ние имаме високо квалифицирани кадри с  добра професионална подготовка и необходимото оборудване  от тежка и лека механизация за изпълнението на дейностите.

Турна 91 ООД разполага с всички необходими сертификати за  Управление на Качеството и Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд:

• EN ISO 9001 : 2008 
• BS OHSAS 18001 : 2007

През януари  2015 фирмата успешно въвежда и Интегрирана Система за Управление /ИСУ/ за Опазване на околната среда и управление на отпадъците  ISO 14000 : 2004

Турна 91 разполага със следната инфраструктура:

• Складова база от 220 кв. м.
• Офис в гр. София, кв. Абдовица 168

Мнения

Напиши мнение за ТУРНА 91 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТУРНА 91! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Правихме ремонт на апартамента с помоща на Турна 91. Много добре си свършиха работата и си изчистиха след това. Има някои майстори дето си остават ръцете но тези са много добри професионалисти. Препоръчвам ги за всякакви строително и ремонти работи.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.