ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА

Преводаческа агенция Ваня Михайлова извършва преводи от и на всички езици, разполага с квалифицирани преводачи за писмен и устен превод. Има сключен договор с Консулска служба на МВнР за легализация на документи. Разполага с офиси във Враца и Монтана

Преводаческа агенция Ваня Михайлова извършва преводи и легализация на всички видове документи от и за чужбина на желания от Вас език. Фирмата разполага с опитни и квалифицирани преводачи за устен и писмен превод и разполага с офиси в градовете Враца и Монтана.

Не се колебайте да ни потърсите за информация, преди да извадите нужния Ви документ за или от чужбина. Нашата информация ще Ви спести време и нерви, като Ви запознаем със специфичните изисквания за всеки документ.

Агенцията извършва легализация на документи от 1993 година. Клиентите ни остават доволни и се връщат отново при нас, така че с гордост можем да заявим, че имаме постояни клиенти - както физически лица, така и от фирми от области Враца, Монтана и Видин.

Също така извършваме и подготовка на документи за кандидатстване в немски висши учебни заведения, колежи и посещение на курсове по немски език. Оформяме необходимите документи за издаване на студентска виза за Германия. Извършваме превод, легализация и оформяне на пълен комплект документи за сключване на граждански брак в чужбина. Съдействаме за работа в Европа и САЩ като детегледачки ( Au Pair)

Факторите, които ни дават предимство и ни правят конкурентноспособни са:

- Дългогодишен опит в преводи от и на всички езици
- Доказано качество
- Конкурентни цени
- Договор с консулска служба на МВнР за легализация на документи

Когато Ви се налага да легализирате документи, трябва да знаете, че:

Всички документи, издадени от Общината, служба Гражданско състояние, като удостоверения за раждане, за брак, за семейно положение и т.н., трябва да имат на гърба си правоъгълен и кръгъл печат на общината, която ги издава. Достатъчно е да кажете на служителите, че документът Ви трябва за чужбина, те знаят как да го изготвят.
Свидетелство за съдимост не трябва да бъде по-старо от 6 месеца и да бъде издадено за чужбина.

Копия на документи, които трябва да се легализират, като дипломи, удостоверения за завършен курс, разряд и т.н. трябва да бъдат ксерокопирани и копието да е нотариално заверено.

Документите от чужбина, които искате да легализирате в България, трябва да имат печат.

Контакти:

     - Бюро Враца

Враца, ул. Иванка Ботева 22, офис 5

Работно време:

понеделник – петък от 8.30 до 17.30 ч.

    - Бюро Монтана

Монтана, ул. Любен Каравелов 6

Работно време:

вторник и четвъртък от 9.00 до 16.30 ч

Мнения

Напиши мнение за ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВАНЯ МИХАЙЛОВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.