Шофьорски курсове Тотов 95

Обучение за водачи на МПС от категории В, С и М. Възстановяване на права по чл. 157, ал.5 от ЗДП. Възстановяване на контролни точки. Допълнителни часове за водачи, имащи свидетелство за управление на МПС. www.kursove-totov.com

Обучение за водачи на МПС от категории 'В', 'С' и 'М'. Възстановяване на права по Чл. 157, ал.5 от ЗДП.

Иван Тотов е опитен автоинструктор, с над 40 години стаж като преподавател на кандидат-шофьори. В дългогодишната си практика Иван Тотов е обучил стотици шофьори като им е предал безценния си опит в областта.

Сигурността и комфорта на пътя идват от безценните уроци и от начина на преподаване в началото. Ето защо във фирма Тотов-48 предлагат безупречен професионализъм и коректно отношение, за да можете да усвоите тънкостите на доброто шофиране.
Колите, на които се извършва обучението са в идеално техническо състояние, отлично поддържани и достъпни за кандидат-шофьори на всякаква възраст.

За Тотов-95 няма невъзможни неща, няма ненаучен курсист. Осугурява се необходимата практическа подготовка на следните марки автомобили – Ford, Renault, Peugeot.
Автошколата разполага и с помещение за провеждане на учебни занятия, където подробно и описателно се изучават Закона за движение по пътищата, поднормативни актове за движението на моторни превозни средства, пътни маркировки и знаци и др.
Обученията, които се извършват в школата за кормуване са за категориите B (лекотоварен автомобил) и C (тежкотоварен автомобил).

Тотов-95 осигурява и допълнително обучение за възстановяване на контролни точки, както и опреснителни курсове за водачи, които дълго време не са сядали зад волана.

www.kursove-totov.com

 

Мнения

Напиши мнение за Шофьорски курсове Тотов 95 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Шофьорски курсове Тотов 95! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.