ТОТ БГ

Основен предмет на дейност на фирма ТОТ БГ е пълно счетводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия, съгласно счетоводното, данъчното, осигурителното и трудовото законодателство. Предлагаме и дистанционно обслужване.

Фирма ТОТ БГ ЕООД е регистрирана през 2011г. Тя се явява естествен правоприемник на ЕТ "Тот - И. С.", създадена през 2006г.


Предлагаме пълно счетводно обслужване, основно на малки и средни предприятия, съобразно всички особености на счетоводното, данъчното, осигурителното и трудовото законодателство:

  • регистрация на фирми - регистрация на ООД, регистрация на ЕООД, регистрация на ЕТ, пререгистрация на фирма
  • изготвяне на справки и декларации, предоставяне на информация за нуждите на НАП, НОИ и НСИ
  • изчисляване на осигуровки, работни заплати и данъци
  • изготвяне на трудови договори и разплащателни ведомости
  • годишно счетоводно приключване
  • консултантски услуги
  • представителство пред фирми
  • ликвидация на фирми - закриване на фирма
  • други, свързани с дейността на съответния търговец

Екипът на счетоводната кантора се състои както от опитни професионалисти с богат опит в областта на счетоводното обслужване, така и от млади и амбициозни служители с желание за развитие. Разполагаме с необходимите софтуерни продукти и сертификати за осъществяване на обмен на информация със съответните държавни институции и клиенти, така че да извършваме без проблем дистанционно обслужване.

Можете да ни намерите на следния адрес:

Велико Търново, п.к. 5000, бул. България 2, ет. 1

телефони: 088 9469551, 088 7254454

email: totbg06@gmail.com

Мнения

Напиши мнение за ТОТ БГ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТОТ БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Рая Димитрова 21 Jun 2015 15:16

Фирма ТОТ ни водят счетоводното обслужване от години. Страхотни са, нямат грешка. Не бихме ги сменили. Все така успешно и добре да работят им пожелавам.

Иван Георгиев 24 Apr 2014 09:51

Препоръка

Препоръчаха ни фирма ТОТ БГ за консултация и счетоводно причключване на годишния балас.Професионално и компетентно оношение.Препоръчвам

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.