Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТИАРА ТУР

Пътувания из цял свят - организирани екскурзии, почивки и бизнес пътувания до екзотични дестинации като Мексико, Кения, Индия, Хавай, Южна Африка, Перу, Бразилия и много други. Сватбени пътешествия и индивидуални пътувания. Култура, история и обичаи.

Туроператор и туристическа агенция Тиара Тур е специализирана в екзотични и нови дестинации.

Заедно с нашите задгранични партньори, предлагаме на клиентите си пътувания и почивки в Индия, Непал, Бутан, Шри Ланка, Узбекистан, Южна Корея. Заедно с наши партньорски фирми от България, предлагаме турове до Южна Африка, Кения, Мексико, о-ви Хавай, Йордания, о-в Занзибар.

Ние се стремим да осигурим на нашите клиенти ваканция със стил, като им угаждаме за малките неща, които правят от пътуването им незабравимо преживяване. За да успеем в това начинание, избираме маршрутите си и настаняването с грижа и внимание за всяка подробност.

Времето за пътуване, разглеждане и почивка в маршрутите ни е съобразено с възможностите на клиентите ни, така че да бъдат удовлетворени максимално желанията им и да бъдат отпочинали, за да възприемат всичко, което им предлагат пътуването.

Специална част от всяко пътуване с нас са храната и развлеченията – тук подбираме винаги места за хранене, където могат да се опитат местни специалитети, прясна и вкусна храна, приготвена по обичаите на страната. Във всеки маршрут имаме посещение на културно или танцово шоу.

Предлагаме турове по интереси – исторически, културни, кулинарни, поклоннически, адвенчър, спортни (риболовни, голф, ски, рафтинг, трекинг), за фотографи - любители и професионални, с грижа за здравето и духа – аюрведа и спа, пътешествия „Дива природа“ – в резервати за животни и птици, луксозни плажни почивки, сватбени пътешествия. С нас може да осъществите индивидуално пътуване по Ваш вкус, също бизнес пътуване, конференции и събития, хотелски резервации и билети за вътрешни полети.

Определяме се не просто като туристически агент, а като „Консултант за пътувания“. Подходът ни за изграждане на компанията е „Стъпка по стъпка“. От създаването на компанията поддържаме високо качество на предоставяните услуги. За целта действаме по следния начин:

  • Изясняване на изискванията на нашите клиенти
  • Осигуряване на точна и пълна информация
  • Бърз отговор при запитване и офериране на оптимална цена
  • Поддържане на постоянно ниво на обслужване и подпомагане на клиентите с любезно отношение
  • Разрешаване на спорни въпроси и грешки своевременно, още с възникването им

Ние разбираме, че през Вашата ваканция времето е и пари, и за това Ви предлагаме само най-доброто - най-добрия вариант за транспорт, най-доброто обслужване и настаняване, за да Ви осигурим Вашето лично и незабравимо преживяване.

Нашето порфолио от дестинации и внушителен брой атракции наистина впечатлява: било то с несравним лукс или селска простота, с тучните зелени гори и покрити със сняг планини, живописни пейзажи и идилични плажове. Съчетани с годините опит, експертните услуги и личните знания и професионализъм, това са гаранциите ни едно наистина незабравимо пътешествие.

Тиара Тур ООД е лицензиран туроператор съгласно българското и международното законодателство.
Лиценз за туроператор № РК – 01 – 6968/ 08.08.12. Застраховка - Туроператорът има сключен застрахователен договор по чл, 42 от ЗТ със застрахователна компания „ДЗИ – общо застраховане“ АД клон София застрахователна полица № 212112228000001/19.09.2012.
 

Мнения

Напиши мнение за ТИАРА ТУР (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТИАРА ТУР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мария 31 May 2014 10:40

Екзотични дестинации

Класическия тур до Сицилия беше невероятен. Останахме очаровани от културата, от хората и от пътуването. Туристическа агенция "Тиара Тур" е страхотен избор за всеки, които има нужда от екскурзии до екзотични дестинации!

Тематичната обиколка на историческите забележителности в Южна Испания е впечатляваща. Препоръчвам на всеки който може, да пътува и да види с очите си. Препоръчвам горещо!

Орлин Бабев 11 Aug 2013 12:35

Вълшебната Индия

Това бяха дни в които забравих всичко и само се опитвах да попия информацията около мен.След кацането в Делхи се потопих в атмосвера напълно непозната но някак дружелюбна.Това пътуване за мен беше една нова врата към света.Индия отговори на всичките ми очаквания- една Нова бярзо развиваща се страна и същевременно безкраийно стара и потайна изпълнена с мистерии и неразгадани тайни.Блаодарение на Българските организатори и безапелативното съдействие на местните гидове приключението лично за мен си остава незабравимо и с надеждата отново да посетя тази прекрасна и изпълнена с тайни страна

Георги Неделчев 08 Aug 2013 15:22

Незабравим Кашмир

Цялото ми пътешествие из Индия беше много вълнуващо - и Делхи, и другите градове от Златния триъгълник. Но най-много ме впечатлиха трите дни, прекарани в Кашмир, на къщата-лодка насред езерото Дал. Препоръчвам този трип на всички. В Делхи, Агра или Джайпур може да ви заведе всеки, но в Шринагар - не кой да е. И сърцето ви ще остане завинаги там, в полите на Хималаите, край императорските градини отпреди 300 години.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.