ТЕРМОДИЗАЙНТОТАЛ

Дистрибутор с изключителни права за продажба на водопроводни, отоплителни и климатични инсталации на марките - HENCO, PEX - тръбни системи и фитинги, FERROLI - газови котли, пелетни котли и горелки, алуминиеви радиатори, SEGUIN - камини.

Термодизайнтотал ООД е основана през 1994 г. при сливането на Термодизайн ЕТ и Тотал ЕТ, които водят началото си от 1990 година. Отначало фирмата развива инженерингова дейност, а две години по-късно започва да произвежда електрически котли и става търговски представител на редица водещи фирми.

Термодизайнтотал ООД разполага с добре развита магазинна и дистрибуторска мрежа в цялата страна. Дейността ни е свързана с проектиране, продажба и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Проектиране и изграждане на вътрешни и външни газови системи.

При нас можете да намерите всичко необходимо за изграждане на Вашата отоплителна инсталация, водопровод или климатична инсталация, инсталация за производство на гореща вода за санитарни нужди чрез слънчеви колектори или комбинирано с котел за отопление.

Дистрибутор с изключителни права за продажба на водопроводни, отоплителни и климатични инсталации на марките:

"HENCO" - Белгия - производител на PEX-тръбни системи и фитинги
"FERROLI" - Италия - производител на алуминиеви, панелни радиатори, пелетни котли, котли на нафта, газ, твърдо гориво, индустриални чугунени и стоманени котли
"CALEFFI" - Италия - производител на радиаторна и специализирана арматура за водопроводни, отоплителни и климатични инсталации
Медни тръби "WIELAND"-Германия-"SANCO"
"SEGUIN" - Франция - чугунени камини за вграждане и hi-tech камини "BORDELET"
Производител на електрически отоплителни котли

 Услуги:

  • Консултации, продажба и инженеринг на отоплителни, водопроводни, климатични и газови сградни инсталации.
  • Гаранционен и следгаранционен сервиз
  • Резервни части и оборудване

При нас ще намерите:

  • Котли, горелки, система за зареждане с пелети и резервни части
  • Камини на дърва, палетни камини и Hi-Tech камини
  • Отоплителни тела, слънчеви системи и колектори, конвектори, термопомпи и климатици
  • Помпи, бойлери, резервоари, смесителни батерии, промишлена арматура

Мнения

Напиши мнение за ТЕРМОДИЗАЙНТОТАЛ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕРМОДИЗАЙНТОТАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Димитър Кръстев 22 May 2015 13:23

Искам да похваля фирма ТЕРМОДИЗАЙНТОТАЛ за изграждането на вентилационна инсталация в нашия цех. Свършиха си работата без грешка и в уговорения срок. Препоръчвам ги като една от най-добрите фирми за климатична и вентилационна техника.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.