РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЯЙЦЕТО

Печатна, сувенирна и външна реклама. Предлагаме стандартни, нестандартни и иноватични решения за рекламиране на Вашия бизнес. Начините са много. Изборът е Ваш!

Рекламна агенция „ Яйцето” е търговско наименование на рекламната дейност на акционерно дружество „P.M.C – Sempera” и е създадена през 1997 г. в гр. София. Агенцията се занимава с печатна, сувенирна и външна реклама. Предлагаме нестандартни и оригинални рекламни решения, съобразени с Вашия стил.

Рекламна агенция „ Яйцето” ще изработи за вас цялостна рекламна стратегия, която да даде облик на бизнеса ви и да го позиционира правилно във времето и пространството. Облик, който да информира, да съблазнява, да убеждава, да продава. Да звучи категорично, с ясна и точна заявка за качество.

Нашата цел е да успеем да представим гъвкави решения, съчетаващи всички компоненти на успешната реклама с характерното, съдържателното, естетичното. Бизнесът е жив организъм, на който трябва да даваме това, от което се нуждае, за да е здрав и в кондиция. Динамичността на процесите в бизнес климата, пазара, политиката, та дори и модните тенденции на местно и световно ниво изисква да сте гъвкави, за да сте адекватни с времето. А за да можете да продавате добре продукта, който предлагате, трябва да сте тук и сега!

Това, което ни прави щастливи в нашата работа, е не да правим нещата, които харесваме, а да харесваме нещата, които трябва да правим. Ние се забавляваме, защото знаем, че хората, които не се забавляват, не могат да създадат добри реклами. Ние съдим себе си и по това какво сме способни да направим, а другите ни съдят по това какво вече сме направили.

Нашият екип е малък и сформиран в дългогодишната практика. Ние не спираме да се учим, да откриваме и реализираме нови идеи, да задоволяваме собственото си любопитство от създаването на нещо ново и различно, да провокираме и вплитаме идеите на клиентите в една обща рекламна стратегия. Нашата страст към работата е нестихваща. Ние творим заедно с Вас и така идеите Ви придобиват реален цвят и форма.

Рекламна агенция „ Яйцето” предлага:

  • Графичен дизайн, предпечат и печат на всякакви рекламни материали и издания
  • Печат на листовки, брошури, бланки, визитки, папки, календари, плакати, пирамидки, рекламни пощенски пликове, рекламни хартиени торби, бележници и настолни календари по индивидуален дизайн с пълноцветна корица, рекламни кубчета, стикери, транспаранти, чадъри, сувенири, поздравителни и тематични картички – анимирани и статични.
  • Проектиране и изработка на светещи и несветещи рекламни съоражения за магазини, офиси, щандове, бизнес сгради, строителни обекти и др.
  • Брандиране на витрини, брандиране на хладилни и вендинг машини, брандиране на автомобили, тенти за заведения
  • Печат върху плоскости и PVC фолиа, рекламни пана, банери - анимирани и статични, рекламни табели, фирмени табели, информациони табла, светещи табла и табели, рекламни стелажи, строителни мрежи, медии, интернет пространство.

Тук сме за да направим всичко това за Вас. Да сме част от нещо, което ще Ви направи успешни ТУК И СЕГА.

Начините са много. Изборът е Ваш!

Не се колебайте да се свържете с нас!


Адрес: София, ул. Алабин 50A
Телефон: 0888 452 459
Мобилен: 0888 452 459
e-mail: theegg@mail.bg
web: www.theeggbg.org
 

Работно време:
Понеделник: от 9:00 до 18:00
Вторник: от 9:00 до 18:00
Сряда: от 9:00 до 18:00
Четвъртък: от 9:00 до 18:00
Петък: от 9:00 до 18:00
Събота: Неработен ден
Неделя: Неработен ден
 

 

Мнения

Напиши мнение за РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЯЙЦЕТО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ЯЙЦЕТО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Катя Здравкова 18 Jun 2015 15:49

С рекламна агенция Яйцето работим дълги години. Собственик съм на туристическа агенция и както можете да предположите рекламата е важна за нас, не можем да я поверим на когото и да е. Яйцето са изпитани, доказали са се в работата с нас, така че всяка година именно те ни правят календарите, брошурите, каталозите за новия сезон. Отлични професионалисти и големи сладури:) Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.