ТЕХНОКОН

Фирма Технокон ООД е специализирана в изработка и доставка на индустриални ремъци-плоски, кръгли, зъбни и транспортни ленти. Сервиз за ремъци и транспортни ленти. Складова наличност и доставка на всички видове индустриални ремъци и транспортни ленти

С оглед повишаване качеството на обслужване на своите клиенти Технокон ООД инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово - търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001, както и откриване на нови представителства и магазини в други градове на на страната.

Фирмата e официален представител за България на Ammeraal Beltech - Холандия и Megadyne - Италия, лидери в производството на транспортни ленти, зъбни и трансмисионни ремъци, ремъчни шайби и покрития.

Наши партньори са още Mitsubishi - Япония, Volta - Израел, Astin - Италия, Uni-Chains - Дания, Mapelli - Италия, Anker Flexco - Германия, Nitta - Япония, Optibelt и др. - производители на полиуретанови, каучукови, метални, силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

Всички наши доставчици и над 80% от нашите клиенти и партньори са сертифицирани по ISO 9001 :2008.

Ние предлагаме огромен асортимент от ремъци:

•    Плоски ремъци Rapplon - Швейцария: ТТ; GT; GG; LT; LL на склад. Работим с размер на клиента, извършваме монтаж на място. Плоските ремъци намират различни приложения: в текстилната промишленост, в дърводобивната промишленост, в тежката промишленост, за машинни стругове, за мелнични и циментови заводи.
•    Зъбни ремъци и ремъчни шайби - всички стандартни стъпки от ръкав или като отворени дължини, поставяне на различни покрития. Зъбните ремъци осигуряват голяма преносна сила и устойчивост на задвижванията. /MXL; XL; L; H; XH - T2.5; T5; T10; T20 - AT5; AT10; AT20 - 2M; 3M; 5M; 8M; 14M; Eagle 8М; 14M/
•    Poly-V трапецовидни и вариаторни ремъци
•    Инженерни ремъци - намират приложение в стъкларската и хранително-вкусовата промишленост, за пакетиране
•    Кръгли ремъци PU от 2мм до 18мм

Транспортни ленти: Кече; Текстил; PVC; PU; Термогуми, SBR
Звеновите транспортни ленти намират широко приложение в хранително-вкусовата промишленост, при обработката на  месо и риба, при инсталации за миене на плодове и зеленчуци, за пекарни и др.

ПВЦ лентите намират приложения в леката промишленост и по-конкретно в сферата на  дървообработвателната, текстилната и опаковъчна промишленост, хранително-вкусовата и др.

Текстилните транспортни ленти намират приложение в хранително-вкусовата промишленост за транспорт на тесто и тестени продукти в хлебопекарните, за направа на бисквити, кроасани, вафлени кори, блатове.

Лентите от полиуретан намират редица приложения в хранително-вкусовата промишленост: месна и рибна, за транспорт на сурово месо и колбаси, тунелни ленти при производството на шоколадови изделия, хлебопроизводство, бисквити, кроасани, блатове, замразени храни и др.

Разполагаме с голяма складова наличност, работим с размери на клиента. Предлагаме поставяне на водещи профили и залепване на място.

Фирмата разполага с модерен сервиз и предлага пълно сервизно и гаранционно обслужване. Предлагаме технически консултации от специалисти, необходими за работа със специфични машини и съоръжения. Възстановяваме работили ремъци и ленти.

За контакти:

София 1220, бул.Рожен 18
тел.:02/936 03 12; факс:02/938 29 76
e-mail:technocon@abv.bg, office@technocon.biz
www.technocon.biz

 

Мнения

Напиши мнение за ТЕХНОКОН (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕХНОКОН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Станислав Савов 22 Jul 2015 15:30

Технокон предлагат всякакви ремъци за всякакви цели и производства. Изработват и по размер на клиента. Доволни сме много от работата с тях.. Каквото ни трябва го намираме.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.