Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТЕХНОКОМЕРС АТ

Прецизно серийно струговане, инструментална екипировка, нестандартно оборудване, 3D моделиране и промишлен дизайн. Леене на алуминий - кокилно и пясъчно. Механична обработка на отливки и стоманени детайли - ЦПУ стругове, фрези и протяжна машина.

Фирма Технокомерс АТ е регистрирана през 2010 година, със седалище и адрес на управление град София. Фирмата е специализирана в прецизно серийно струговане на цифрови машини, изработка на възли и детайли, механична обработка и леене на алуминий.

 Механична обработка

  • механична обработка на отливки
  • изработка на детайли от стомана и алуминий по чертеж
  • прецизно серийно струговане на ЦПУ стругове

 Леене на алуминий

  • кокилно леене
  • пясъчно леене

Фирмата разполага с ЦПУ машини от най-ново поколение - стругове, фрези и протяжна машина.

Предлагаме проектиране и изработка на инструментална екипировка, проектиране и изработка на нестандартни детайли и възли. 3D - моделиране, CAD/CAM.

Технокомерс АТ ЕООД се е наложила успешно като коректен, надежден и предпочитан бизнес партньор. Можете да разчитате на нас, нашия екип и нашите машини. Ние предлагаме качествени услуги на добри цени. Нашите специалисти са винаги на ваше разположение със съвет, помощ, внимателно и компетентно обслужване. Ние сме най-добрият избор за струговане, изработване на възли и детайли и леене на алуминий. Доверете ни се, както ни се довериха много други и няма да сгрешите.

Леене на алуминий - кокилно и пясъчно. Механична обработка на отливки и стоманени детайли - ЦПУ стругове, фрези и протяжна машина.
 

Мнения

Напиши мнение за ТЕХНОКОМЕРС АТ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТЕХНОКОМЕРС АТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Поздравявам Технокомерс, които ми изработиха стоманени детайли по поръчка. Много прецизна работа, много точна, никакъв дефект не дава. Много са разбрани. Препоръчвам тяхните услуги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.