ТДИ

Висококачествени крепежни елементи. Пълна гама от винтове, болтове, елементи за маневриране, DIN и ISO стандарти, метрични и цолови размери. Нестандартни крепежи. Професионално обслужване и технически съвети. 19000 различни продукта на склад.

ТДИ е създадена през 1980 г. Оттогава насам фирмата е спечелила доверието на многобройните си клиенти и се е утвърдила като професионалист в сферата на крепежите.

Предлагаме висококачествени крепежни елементи, продукт на водещи марки, с ясно указан и проверен произход - пълна гама от болтове, винтове, гайки, вложки, шайби, шпилки, елементи за маневриране, DIN и ISO стандарти, метрични и цолови размери. Опитът, гъвкавостта и стремежът към усъвършенстване на служителите ни е гаранция за професионално обслужване, компетентни съвети и доволни клиенти. 

Нашите екипи работят в тясно сътрудничество с техническите отдели, производствените и административни звена на нашите клиенти. За нас бъдещето се изразява в повече сигурност, повече прозрачност, високо ниво на проследяване и безкомпромисност в произхода на нашите продукти. По този начин ние не оставяме нищо на случайността.

Продуктовото ни фолио включва 19000 различни крепежни елементи:

  • Болтове и винтове - болтове за ламарина и метал, винтове за дърво, шестостенни болтове, осигурителен болт, анкерен болт,
  • Гайки - осигурителни, шестостенни, за затягане
  • Шайби - плоски, осигурителни, пружинни, уплътнителни пръстени
  • Шпилки - стоманени, от неръждаема стомана
  • Вложки и клинове
  • Скоби - за затягане, винтови, притискащи
  • Шифтове
  • Нестандартни крепежни елементи

За контакти:

ТДИ ЕООД - офис Пловдив, ул. Брезовско шосе N° 145, Склад 2
Тел. : +359 32 96 77 86
Факс : +359 32 96 80 17

ТДИ ЕООД - офис Казанлък, Индустриална зона
Тел. / Факс : +359 431 65 786

Мнения

Напиши мнение за ТДИ (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТДИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Здравко Янков 21 Jun 2015 12:29

Купувам от ТДИ винтове, болтове и други крепежни елементи. Качеството на продукцията е много добро. Обслужването също. Препоръчвам ги.

Иван Георгиев 10 May 2014 10:39

Доволен клиент

От години работим с фирма ТДИ за крепежните елементи и специалните елементи за маневриране.Поръчката и доставката им е в срок!Препоръчвам ги на всички в бранша.

Димитър Конов 26 Oct 2011 09:45

nestandarten Bolt

Dovolen sum ot barzata reakciq i obslyjvane

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.