Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ТАРА-МД

Тара-МД - е утвърдено име в производството с хартия и целулоза, етикети, ламинирани картони, самозалепващи се материали, осъществяваща своите продажби на пазарите в България и Европа. Разнообразие от продукти, гарантиращи качество и висок стандарт.

Тара-МД е фирма с дългогодишен опит в производството и разпространението на хартиени изделия, целулоза, стоки за хранително-вкусовата промишленост, бита, като залага изцяло на високо качество, за да удовлетвори своите клиенти. Тара-МД е представител за България на заводи за хартия – Avery Dennison Roll Materials Europe, Burgo Grup, Api Laminates – лидери в ролни изработването на самозалепващи се материали, целулозна-хромова хартия, производство на ламинирани картони.

Тара-МД предлага богат асортимент от:


•    Етикети – за вино, алкохолни и безалкохолни напитки, ценови етикети, етикети за хранителни стоки, етикети за детски играчки, етикети за петролни продукти и др.
•    Опаковъчни фолиа – предназначени за стоки за бита, хранителни стоки
•    Графични целулозни хартии и картони – подходящи са сгъване, перфорация, ламиниране, лакиране.
•    Ламинирани с метализиран PET картони – опаковки за козметика, фармация и др.

Продуктите, предлагани от Тара-МД са изработени от висококачествени материали и от специалисти, с дългогодишен стаж в областта на производството на хартия и целулоза.

Заложили изцяло на опазването на околната среда от Тара-МД се стараят да удовлетворят желанията на клиентите си с богато разнообразие от чисто екологични продукти. Фирмата предлага доставки на големи количества, както и търговия на дребно.

Свържете се с представителите на Тара-МД и уговорете Вашата доставка.

адрес: София, жк. Хиподрума, бл. 15 вх. А ет. 6 ап. 17
Телефони: 02/9549721 и  02/9549727

Мнения

Напиши мнение за ТАРА-МД

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ТАРА-МД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.