ТАНАТОС 0896705631

Адрес: Казанлък , ул. Сан Стефано 2

Телефон: 043162777 043165403

Сайт: http://tanatos.bg/

Денонощно погребално бюро Танатос извършва всички услуги и осигурява всичко, необходимо за едно погребение, ритуалите и съпътстващите ги стоки след погребението. Аранжираме гробното място и изработваме надгробни паметници.

С професионализъм и такт ние сме до Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Насреща сме, за да Ви помогнем в моментите на раздяла с близките хора, за да намалим стреса и да поемем изцяло грижите и организацията по погребалния ритуал, съобразен с Вашите индивидуални желания.

Погребално бюро "Танатос" е първото /извън София/ частно погребално бюро и второ в България. Погребално Бюро "Танатос" работи денонощно като извършва всички услуги и осигурява всички стоки необходими за едно погребение – жалейки, фенери, комплекти,  както и ритуалите и съпътстващите ги стоки след погребението. Изработва паметници и надгробни плочи.
Извършва цялостно аранжиране на гробното място като: изливане на пътеки и бордюри, облицовка, поставяне на паметници, изработване и монтиране на вази, свещници, скамейки и др.

Агенцията предлага пълна организация на погребения, кремация, транспорт в страната и чужбина, изработка на паметници, репатрация.

При нужда може да ни откриете на адрес:

Погребално бюро "Танатос"

Казанлък ул."Сан Стефано"№2

Денонощни телефони
043162777;
0896705631