ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ТАНАТОС

Денонощно погребално бюро Танатос извършва всички услуги и осигурява всичко необходимо за едно погребение, ритуалите и съпътстващите ги стоки след погребението. Аранжираме гробното място и изработваме надгробни паметници.

С професионализъм и такт ние сме до Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Насреща сме, за да Ви помогнем в моментите на раздяла с близките хора, за да намалим стреса и да поемем изцяло грижите и организацията по погребалния ритуал, съобразен с Вашите индивидуални желания.

Погребално бюро Танатос е първото /извън София/ частно погребално бюро и второ в България. Погребална Агенция  Танатос работи денонощно, като извършва всички услуги и осигурява всички стоки необходими за едно погребение – жалейки, фенери, комплекти, както и ритуалите и съпътстващите ги стоки след погребението.

Изработва паметници и надгробни плочи. Извършва цялостно аранжиране на гробното място като: изливане на пътеки и бордюри, облицовка, поставяне на паметници, изработване и монтиране на вази, свещници, скамейки и др.

Траурна агенция Танатос предлага пълна организация на погребения, кремация, транспорт в страната и чужбина, изработка на паметници, репатрация.

При нужда може да ни откриете на адрес:

Погребално бюро Танатос - Казанлък ул. Сан Стефано №2

Денонощни телефони: 0431 62777; 0896 705631Мнения

Напиши мнение за ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ТАНАТОС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ТАНАТОС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.