СВЕЖЕСТ СЕРВИЗ

Професионална верига за пране и химическо чистене Свежест Сервиз работи БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН. Предлага качествени услуги за всеки корпоративен и индивидуален клиент - почистване на дрехи, бельо на хотели, детски градини, болници, спа ценрове и ресторанти.

Професионална верига за химическо чистене, пране и парно гладене, предлагаща достъпни цени и високо качество. Свежест Сервиз е надежден доставчик на качествени и изпълнени в срок услуги за индивидуални или корпоративни клиенти - граждани, заведения и хотели.

Ние разчитаме на екип от отлично обучени специалисти и висококачествени машини и материали, благодарение на които гарантираме на клиентите си идеално почистване на дрехи, хотелскo бельо, ресторантско бельо, детски градини, болници, спа и фитнес центрове чрез своите три перални ателиета в градовете София, Банско и Перник.

Свежест Сервиз приема поръчки за пране на спално бельо, олекотени завивки, одеала, пердета, завеси и др. Прането се извършва в професионални перални и сушилни машини. Прането се издава изгладено, ароматизирано и опаковано.

Ние можем да изпълним Вашата поръчка за пране, гладене и доставка на хотелско, ресторантско бельо и химическо чистене  в удобно за Вас време.

Можете да ни намерите на следните адреси:

София 1614, кв. Горна баня, ул. Урал 2
Телефони: 029576759, 0888307695
E-mail: [email protected]
Лице за контакти: Стефан Седевчов

Банско, ул. Палигоден 8
Телефон: 0897891335
Лице за контакти: Петър Кавръков

Перник, кв. Мошино - Промишлена зона до входа на ТЕЦ Република
Телефон: 0888 307695
Лице за контакти: Стефан Седевчов

 

 

Мнения

Напиши мнение за СВЕЖЕСТ СЕРВИЗ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СВЕЖЕСТ СЕРВИЗ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Давам си дрехите за пране и химическо чистене в Свежест сервиз и съм много доволен от качеството на услугите им. Изпрано, изгладено, мирише хубаво, всичко е готово навреме. Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.