СВЕГО 99

Обков за врати - системен и архитектурен. Интериорни и стъклени врати. Луксозен обков за врати и прозорци. Стъклени преградни стени. Повдигнат изолационен под. Декорации за дома. Дръжки за врати. Интериорни решения.

Фирма Свего 99 развива своята търговска дейност в областта на интериорния дизайн, в частност - архитектурен обков за врати и прозорци, интериорни врати. Ние сме официален вносител на утвърдени италиански марки: Olivari, Salice Paolo, Dila, Koblenz, Comit, Meroni, AGB, които са водещи производители на архитектурен обков, интериорни врати и заключващи системи.

Луксозният обков за врати и прозорци е изработен от масивен месинг, кристал, порцелан, кожа, абаносово дърво, мрамор с покритие от хром, никел или бронз. Нашите взискателни клиенти могат да намерят при нас модели с 24-каратово златно покритие, патинирана мед, старо сребро. Предлагат се и дръжки за врати с венге, палисандър, порцелан и ръчно обработени кристали.

При нас ще намерите:

  • Архитектурен обков Salice Paolo
  • Архитектурен обков Еrreti
  • Архитектурен обков за интериорни врати Olivari
  • Архитектурен обков Comit
  • Системен обков Meroni
  • Системен обков AGB
  • Преградни стени Extesa
  • Стъклени преградни стени
  • Повдигнат изолационен под Isover
  • Изделия от стъкло

Ивършваме проектиране и реконструкция на жилищни и обществени сгради, изграждане на естетично и екологично интериорно пространство. Фирмата работи с утвърдени европейски производители и влага в проектите си само висококачествени и сертифицирани материали.

Изработваме стъклени преградни стени, врати и паравани по индивидуален проект.

Свего 99 е вносител на архитектурен обков (дръжки за врати, панти, брави, механизми за плъзгане) от водещи италиански производители. 

Със своя дългогодишен опит, висококвалифицирани специалисти, спазване на сроковете и отговорност към поетите ангажименти фирмата се е наложила като един от лидерите в своята област. Основна цел в работата на фирма Свего 99 е да гарантира качествено и в срок изпълнение на договорите си, както и високото качество на вложените в продуктите материали.

Мнения

Напиши мнение за СВЕГО 99 (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СВЕГО 99! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.