СТРОНГИЛ 2005

Доставка, монтаж и сервизно абонаментно обслужване на асансьорни уредби, травелери, ескалатори, инвалидни платформи, промишлени платформи. Преустройство и ремонт на асансьорни уредби за цялата страна. Аварийно обслужване на асансьорни уредби.

Фирма Стронгил 2005 се занимава с поддръжка, ремонт и преустройство на асансьори. Вписана е в регистъра на 'Държавната агенция за метрология и технически надзор' под номер В016 от 08.05.2006 г. От месец май 2007 г. притежава Европейски сертификат за качество EN ISO 9001-2000.

Първоначално дейността на фирмата се свежда до инсталиране на асансьорни уредби, основно на територията на Варненска област, а по-късно – и в Бургаска, Великотърновска, Добричка, Силистренска, Габровска област. Впоследствие дейността се разширява със сервизно поддържане, ремонт и преустройство на асансьори. Към настоящия момент извършваме абонаментен сервиз на около 400 асансьорни уредби предимно в обществени сгради и хотели.

Партнираме си основно с два доставчика на асансьори - българската фирма Изамет 1991 ООД и Уникен ЕООД, официален вносител за България на фирмите ORONA, HIDRAL, МР от Испания и SJEC от Китай. Използваме само висококачествени материали, части и консумативи, за да гарантираме надеждността и оптималното качество на асансьорните уредби.

Екипът на фирмата се състои от 18 души - висококвалифицирани проектанти, техници и монтажници, разполагащи с богат опит в областта на доставката, монтаж аи сервизното обслужване на асансьорни уредби, ескалатори и автомобилни платформи. Те са отговорни и мотивирани и регулярно повишават квалификацията си в курсове и фирмени обучения у нас и в Испания.

Нашата основна цел е да поддържаме конкурентни цени, като коректно и качествено обслужваме своите клиенти. Благодарение на това вече сме изградили авторитет и сме се наложили на пазара като предпочитан партньор.

Фирмата предлага следните услуги:

Асансьори

 • Доставка на асансьорни уредби и всички видове асансьорно оборудване
 • Монтаж на асансьорни уредби и асансьорно оборудване
 • Гаранционно и извън гаранционно обслужване на асансьорни уредби
 • Абонаментно сервизно обслужване на асансьорни уредби
 • Аварийно обслужване на асансьорни уредби
 • Преустройство на асансьори

Ескалатори и пътеки

 • Доставка на ескалатори и пътеки
 • Монтаж на ескалатори и пътеки
 • Аварийно обслужване на ескалатори и пътеки
 • Сервизно обслужване на ескалатори
 • Сервизно обслужване на пътеки

Автомобилни платформи

 • Доставка на автомобилни платформи 
 • Монтаж на автомобилни платформи
 • Аварийно обслужване на автомобилни платформи
 • Сервизно обслужване на автомобилни платформи

Сред нашите клиенти са туристически компании, големи строителни фирми, европейски инвестиционни фондове. Ето някои от тях: Хотелско-мениджърска компания, Варна, Туристически компании TUI; RIU; IBEROSTAR; АЛМАТУР; Строителни фирми Планекс Холдинг; Комфорт; Главболгарстрой; Варна Билд; Ривиера АД; Бизнес Парк Варна АД; Хермес Тур ООД; Експрес Гаранцион ООД; Златни Пясъци Консулт ООД; Планет Тур ООД; Технополис България; Сентрал Мол Велико Търново; Юнифред ООД; Сюприйм АД София; Стария Пловдив АД; Бългериън Еко Проджектс ЕАД; Стар Пропърти Мениджмънт ООД и др.

За повече информация и връзка с нас:

Варна, ул. Битоля №18, партер
Телефон: 052 625 427
Мобилен: 0888 996 337; 0887 432 058

Мнения

Напиши мнение за СТРОНГИЛ 2005 (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТРОНГИЛ 2005! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Стоянов 19 Nov 2015 11:15

Асансьорите в сградата за която отговарям се поддържат от фирма Стронгил 2005. От години залагам на техните услуги и съм много доволен. Сигурността на служителите в офисите е гарантирана, което за мен е изключително важно, поради зачестилите напоследък гафове с поддръжката на асансьорни уредби.

Димитър Коцев 20 Jun 2015 20:55

Със фирма Стронгил сме работили във връзка с монтаж на асансьори в наш хотел. Останахме с много добри впечатления от организацията, бързината и качеството на работата. Проблеми и аварии не сме имали.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.