СТМ ПЛЮС

Стм Плюс предлага измерване на осветеност, микроклимат, шум, вентилация, електромагнитни полета, топлинен индекс на натоварване WBGT, електробезопасност - импеданс, контакти, заземяване, мълниезащита, дефектнотокова защита, съпротивление на изолация.

Фирма СТМ Плюс вече 18 години извършва дейност и се развива.  В момента е водеща консултанска компания в сферата на трудовата медицина, здравословните и безопасни условия на труд и обученията по безопасност и здраве.

Основната й дейност е обслужване на външни организации по трудова медицина, съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд. Нашата фирма има за цел подобряване условията на труд, опазване и поддържане на добра форма на човешкия потенциал, работещ в компаниите на клиентите и по този начин – подпомагане развитието на техния бизнес в дългосрочен план. За да постигнем тази цел, ние следим и вкарваме ново оборудване, нормален режим на работа и почивки, намаляване на отсъствията от работа поради заболяване.

Регистрационен номер от Министерство на здравеопазването – 077 -2 от 10.10.2013 г. Регистрационен номер от Главна инспекция по труда – Дирекция “Областна инспекция по труда – София-град” - №41 от 12.11.1999г - за извършване на Обучение на Комитетите/Групите по условия на труд.

Фирмата притежава удостоверение за администратор на лични данни №0032629 от 22.12.2006г, издадено от Комисията за защита на лични данни.

Измерваме всичко необходимо за работодателя, като измерванията служат както пред Инспекция по труда, така и за узаконяване на нови или преустроени обекти:

•    осветеност, микроклимат, шум, въглероден диоксид, вентилация,
•    електромагнитни полета
•    топлинен индекс на натоварване WBGT
•    електробезопасност - импеданс (електрически контакти), заземяване, мълниезащита, дефектно токова защита, съпротивление на изолация

Нашите услуги:

 • Превенция и защита на здравето и безопасноста на служителите на работното им място
 • Организация на труда
 • Оценка на риска на работното място
 • Обучения с различни възможности за присъствена и дистанционна форма
 • Обучения за изструктажи, за координатори по безопастност и здраве в стриотелството, инструктаж по осъществяване на първа помощ и др.
 • Организиране на схемата за провеждане на инструктажи
 • Здравно наблюдение и здравни анализи, съгласно законодателството
 • Организиране и провеждане на специализирани медицински прегледи - пълна ехографска профилактика, специалист вътрешни болести, високо специализиран очен преглед, електрокардиограф, клинична лаборатория
 • Измерване от акредитирана лаборатория на фактори на работна среда -  осветеност, микроклимат, шум, електромагнитни полета, топлинен индекс на натоварване,  електрозамервания, съдържание на прах, химични фактори и други
 • Трудовоправни консултации за работодателя:
 1. възможност за подпомагане при внедряване на НАССР
 2. възможност за подпомагане при внедряване на ISO 9001 – 2008
 3. възможност за подпомагане при внедряване на OHSAS 18001
 • Работно облекло,консултация и насоки за осигуряване.
 • Консултация при застраховане

Предлагаме напълно автоматични дефибрилатори - говорещи на български език (за непрофесионалисти), както и станция за измерване на въглероден диоксид - за работа в помещения (на закрито).

СТМ Плюс е оборудвана с високотехнологична техника и апаратура за извършването на медицински и физически измервания и изследвания. Фирмата има работи с екип от специалисти, магистри по медицина. Всички дейности са насочени към превенция на здравето на работното място.

Комплексният ни подход обединява стратегически анализ на потребностите, реализиране на договорените услуги и предоставяне на работодателя на модерни проекти за решения с доказано качество.

Предлагаме и изпълнение на отделни услуги без подписване на комплексен договор.

За връзка към нас:
София, жк Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15А, Бизнесцентър, ет. 1, офис 2;
Телефон +359 888 850 396/ 02 868 05 11
E-Mail [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за СТМ ПЛЮС (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТМ ПЛЮС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Калинка Петрова 22 Jul 2015 12:27

Много добре работим със СТМ плюс. Извършват ни в момента замервания на работната среда. Чудесна организация и високо ниво на експертност. Помагат ни и с консултации, така че заедно да подобрим условията и безопасността на труда.

Иван Георгиев 10 May 2014 12:15

Доволен клиент

Доволни сме от услугите на фирма СТМ ПЛЮС.Посетиха обекта и извършиха компететни замервания.Направиха и консултация.

Д-Р ТОДОР ИВАНОВ 24 Oct 2013 13:35

СЪРДЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ

КЪМ ВСИЧКИ ИЗРАЗИЛИ МНЕНИЯ ЗА НАШАТА РАБОТА - НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, ДАЛИ СА ПОЗИТИВНИ ИЛИ С ОТРИЦАТЕЛЕН ЗНАК. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

Атанас Зайков 23 Oct 2013 14:51

действат коректно и бързо

добри професионалисти и комплексни като решения

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ 08 Feb 2013 11:20

Коректност и партньорство

От няколко години работим заедно и съм доволен както от съвместната работа, така и от помоща при реализирането на европейски проект за нашата фирма. Пожелавам успех

качество и коректност

само това мога да кажа за тези хора. дори в неделя управителя ми помогна като го питах и беше много отзивчив. продължаваме да работим

Боряна Пенчева 22 Nov 2011 11:18

отзивчивост

Потърсих ги през интернет и в момент, в който бях доста изнервена ми помогнаха и вече четири години работя с тях. Не съм очаквала че могат да ми бъдат полезни и като правни консултанти но се справиха блестящо за което мога да ги поздравя! Изключителни прожфесионалисти са, което е рядкос в днешно време - поздравления

СВЕТЛАНА ЛЕЧЕВА 12 Jul 2011 17:44

страхотен екип от професионалисти

Работя с екипа на "СТМ-ПЛЮС" от 2003 година до момента. Знам че винаги и за всичко мога да разчитам на тях. АКУРАТНИ, ИНФОРМИРАНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ. Винаги са на разположение и в услуга на своите клиенти. СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЕКИПА.

относно услугите

попаднах случайно чрез интернет и ми направи впечатление, че въпреки че сме малка фирма от 5 човека ми обърнаха достатъчно внимание. Предупредиха ме, че работят професионално но накрая се изненадах от това, че на други места ми поискаха по-висока сума от тях - те посетиха обекта, организираха измервания и всичко останало и цената пак беше по-ниска. Доволен съм от отношението и професионално свършената работа.

Георги Стоянов 29 Jun 2011 21:48

рофесионално и коректно обслужване

Екип от професионалисти, много коректни точни в отношението си към нас - клиентите. Имат ясни правила, метод и стил на работа. Цените са нормални за качеството. Желая им много успехи в тези трудни времена.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.